free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ha fog az új farmered

kirakat@borsa.hu         Címkék: farmer, levél, olvasó, szakértő, válasz 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Szia Dani,


vettem két indigókék, szűk farmert. Nagyon szeretem őket, de iszonyatosan fognak. Az a helyzet, hogy annyira fognak, hogy a bugyimból nem jön ki a kék szín és a guta megüt, mert nem mellékesen nagyon szép fehérneműim vannak. Kettőtől a fenti okok miatt már meg kellett szabadulnom.

 

Mivel nincs kedvem fekete fehérneműt hordani, mondd meg kérlek, hogy mit csináljak, hogy ne fogjanak a farmerjeim, mert már tényleg konkrétan ott tartok, hogy agyvérzést fogok kapni.

Köszi, csutka.

 

Kedves Csutka,

 

a  ruhák általában akkor eresztik a színüket, ha a készítés előtt nem avatták be őket. A beavatás nem jelent mást, minthogy az anyagot forró vízben átmossák, ezzel kiküszöbölik azt, hogy az első mosásnál összemenjen és elvileg a színét sem fogja tovább ereszteni. Sok gyár úgy spórol a gyártási költségen, hogy nem avatja be ruháihoz használt anyagokat, egyszerűen csak ráírják a címkére, hogy maximum 30 fokban mosható és ereszteni fogja a színét.

 

Ha az első mosás után még mindig fog, ami az indigókék farmereknél nem ritkaság akkor próbáld ki az ecetes trükköt. Áztasd fél óra hosszán keresztül hideg ecetes vízben a nadrágodat, majd a szokásos módon mosd ki. Ezek után már nem lenne szabad eresztenie a színét. Ha még ez sem segít, akkor vidd el textilfestőhöz, náluk ugyanis vannak olyan speciális vegyszerek, amelyek orvosolni tudják a problémádat.


DaniellaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés