free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Madonna pisztollyal érkezett filmje premierjére

Borsa         Címkék: kirakat, kishír, madonna, pisztoly, premier 0 hozzászólás

Kiderült, hogy nem minden elegáns, ami Chanel. Madonna is jobban tette volna, ha más cipőt vesz fel filmje premierjére. A pisztoly sarkú cipő nevetséges és ronda.

Bár Madonna válik rendező férjétől, azért nem múlt el nyomtalanul az a Guy Ritchie mellett töltött nyolc év.  Úgy tűnik, eltanult tőle ezt-azt, csak hát, rosszul értelmezte. Talán azért jelent meg első saját rendezésű filmjének New York-i premierjén két füstölgő puskacsővel a lábán, mert azt gondolta, ez talán neki is meghozza a filmes sikert. Az ötvenes popcsillag elég nagy feltűnést keltett a Karl Lagerfeld irányítása alatt tervezett Chanel márkájú rettenetben, de a kritikusoknak még ezzel sem tudta elterelni a figyelmét arról, hogy hogy sikerült Filth and Wisdom című filmje.

www.gizmodiva.com, http://teamsugar.com

A filmet már februárban bemutatták a Berlini Filmfesztiválon, de amerikai premierje most volt a napokban. A kritikusok nem voltak elájulva tőle, állítólag Madonna ugyanolyan rendezőnek is, mint színésznek: bűn rossz. A Madonna rajongók kezdhetnek kétségbe esni, mert a botrányos magánéletű sztár lassan már nem több, mint egy rosszul öltözött, korát elfogadni képtelen énekes, akinek nemcsak a filmezés nem megy, de már a hangja sem a régi. Kár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés