free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nulla csillagos szálloda Svájcban

Borsa         Címkék: hotel, kishír, nulla, púder, szálloda 0 hozzászólás

Egy svájci szállodát nem mindenki tud megfizetni, de Sevelen város új szállodája kifejezetten kis pénzűeknek készül. Itt épül a világ első nulla csillagos hotelje.

Sevelenben, a svájci városban évek óta csak vitte a városvezetés pénzét egy bunker. A föld alatti létesítményt nem használták semmire - nagy ritkán a katonaság gyakorlatozott itt - de a fenntartása mégis sokba került a városnak. Viszont most még kereshetnek is vele, hiszen két művész a város felkérésére nekilátott, hogy átalakítsa a bunkert szállodává. Persze tisztában voltak vele, hogy egy bunkerből nem lehet luxus szállodát alakítani, ezért épp az ellenkező célt tűzték ki. Nem a minél előkelőbb, hanem a minél puritánabb környezet kialakítása volt a céljuk. Vagyis létrehozni a világ első nulla csillagos szállodáját.

www.dailymail.co.uk

 

Egy 15 fős vendégsereg már ki is próbálta a szállodát, aminek közös zuhanyzóját vicces szökőkúttá alakították, és, aminek falaira a külvilágról készült képeket vetítenek, hogy ne legyen annyira nyomasztó, hogy nincs ablaka az épületnek. A végleges átadást jövő év elejére tervezik, mert a város önkormányzatának még engedélyeznie kell a bunker-hotel megnyitását, és még szükség van egy kis pénzre is, hogy befejezzék a projektet. A nulla csillagos hotelben - ami vész esetén 24 óra alatt vissza alakítható bunkerré - majd 1800-2600 forint közötti áron lehet majd szobát foglalni. Ennyiért még itthon is nehéz fedelet keríteni a fejünk fölé, tehát Svájcban abszolút megéri. Bár, ahogy elnéztük a festői svájci város honlapját, ha be is költöznénk a bunkerbe, biztos nem sokat tartózkodnánk a szobánkban.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés