free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Annie Leibovitz Lavazza naptára

Borsa         Címkék: íz-i, kávé, kishír, leibovitz, naptár 0 hozzászólás

Annie Liebovitz készítette a híres olasz kávé, a Lavazza idei naptárát. A modelleket klasszikus és mitológiai hátterek előtt fotózták, de az összhatás nagyon modern.

Van néhány nagy vállalat, akiknek semmi közük nincs a divathoz, mégis minden évben kihoznak egy naptárat, amelyek profi divatfotókat tartalmaznak. Ilyenek például az autógumijairól híres Pirelli és az olasz kávécég, a Lavazza is. Utóbbi már tizenhetedik éve ad ki naptárakat, és ezeket rendre a legmenőbb fotósok készítik el, olyanok, mint például Helmut Newton, vagy David Lachapelle. Az idei naptár fotósa sem kisebb szaktekintély: Annie Liebovitz, akiről legutóbb egy Louis Vuitton kampány kapcsán írtunk.

www.lavazza2009.com

A kalendárium központi témája az olasz kultúra legjellegzetesebb - építészeti, festészeti, szobrász, filmes - örökségei. És természetesen minden képen - feltűnő, vagy kevésbé feltűnő helyen - ott egy lavazza csésze is. A modelleket - akik között egyébként ott van Isabella Rossellini lánya, Elettra Rossellini Wiedemann is - mitologikus és művészettörténeti hátterek előtt fényképezték. A kulturális utalásokkal telezsúfolt  képeken érdekesen keveredik a klasszikus és a modern. Az egyik modell Botticelli Vénuszaként emelkedik ki a Trevi szökőkút habjai közül, ahol nem mellesleg Anita Ekberg is fürdőzött az Az édes életben. Egy másik képen farkasnőnek öltöztetett modell táplálja Romolust és Remust háttérben a Colosseummal, de olyan kép is van, ami Leonardo híres vitruvius-tanulmányát idézi.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés