free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rodeós szerelésben

-pészM-         Címkék: csizma, igen, kirakat, nem, utca 10 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Van, akinek ez nagyon megy, de vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

 

Az alábbiakban kommentált képek igencsak megosztották a Borsa szerkesztőségét, mondhatni kisebb vita alakult ki arról, persze csak első ránézésre, hogy ki, hova kerüljön. A divat már csak ilyen, Borsafőszerkesztő meg a góré, ez a rovat pedig szubjektív, és mivel -pészM- nem véletlenül kapta meg a lehetőséget arra, hogy nyomja itt a sódert, hát viseljétek, szeressétek, olvassátok és vitatkozzatok. Ettől szép ez. És ugye nem felejtitek: nem bántani, ízlést formálni. Mindenkinek.

 

Igen

Nem

 

 

A texasi rodeóktól a pesti aszfaltig terjedő tengelyen kábé mindenhol hasít ez az összeállítás, nagyon vagány, nagyon üt, pedig semmi haute couture-ös flanc nincs benne. A koptatott világos farmer színéhez amúgy is hibátlanul passzol a barna, de alanyunk csizma- és övválasztása különösen bikára sikeredett - a felső blokk egészen szűk, őszi kabátkája és az apró válltáska pedig szépen, magától értetődően hagyják érvényesülni az alsók lendületét. Remek!
 

Problémánk az ilyenkor szokásos: a darabok külön-külön nagyon pofásak, elegánsak, de nem állnak össze igazi együttessé, így hiába, hogy magukban jóval többek, mint a nagy egész. Bundás mellényke, mindenhol-fodros ing, hivalkodó, karomnyi vastag öv, alóla kikukucskáló fehér atléta, harsány magas szárú csizma… Sok ez, akkor is, ha az ékszerezést fejpántostul nem is számítjuk. Felesleges és kártékony feltűnősködése ez az egyes elemeknek, egy kis minimállal és kontrollal jóval beljebb lennénk.
 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés