free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk diáklányként/dominaként

Borsa         Címkék: divat, igennem, ilyenekvagyunk, kirakat, utcánláttuk 23 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Van, akinek ez nagyon megy, de vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.


 

Igen

Nem


 


Szürkék, fehérek és feketék bizarr összjátéka, de nyilván nem ezen akad meg a szem első blikkre, hanem az egészen rövid naci alá felkapott sötét térdzoknin – amit hiába, hogy női magazinok divat-összeállításában már jó ideje látni, nehezen gyűrűzik be a hétköznapi, utcai viseletbe. Szóval (jobb híján nevezzük így) trendi dolog ez, diáklányos-szolid, ugyanakkor szokatlanul elegáns egyszerre, van benne valami szigorú pedantéria meg csábító furfang is, ki-ki döntsön maga afelől, átviszi-e a lécet, szimpi-e a gyermekruha-fless és a merész retró.
 

Hát a jó ég tudja, hol kezdjük, hol is lehet egzakt fogást találni az összeállításban. A miniruhával önmagában biztos nincs semmi baj, de a hozzá választott csíkos harisnya és a térd fölé érő csizma már dominagúnyát és ostort kívánna maga mellé, sok szegeccsel és közönségesebb sminkkel. De hogy ne álszenteskedjünk: a nyakban lógó, tekintélyes méretű békejel az, ami – szégyen, nem szégyen – mosolyt csal az orcára, hiába, hogy a gondolat maga nemes, akkora kontrasztba van a körítéssel, hogy képtelenség komolyan venni, bocs.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés