free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kupakos dizájn

Borsa         Címkék: barokk, bútor, kishír, kupak, tárgy 0 hozzászólás

Egy buli után mi minden további nélkül a kukába iktatnánk a sörös kupakokat, de Rick Ladd biztos nem így tenne. Összegyűjtené őket, hogy bútort és képet csináljon belőle.

Tudjuk, hogy mostanában rákattantunk a furcsa, mozaikos műalkotásokra, készüljön akár corn flakes-ből, akár pirítósból, de hát folyton belefutunk egy ötletes dizájnerbe, aki abból is műalkotás csinál, amit más megeszik, vagy esetleg  a szemétbe dob. Az amerikai Rick Laddnak, nem a banános doboz a mániája, mint Anneke Jakobsnak, hanem az üdítős és sörös kupakok.

http://greenupgrader.com

Többféleképp is felhasználja őket, bútorokat díszít velük és mozaikokat is készít belőlük. Nekünk a mozaikok jobban bejönnek, érdekes a fényes felületek és a köralakú apró formák adta pikkelyszerű kinézet. A bútorok sem rosszak, bár a lakásunkba nem tennénk ilyet, és nem is szívesen ücsörögnénk kupakokkal a hátsónk alatt. A művész "kupakos barokknak" nevezi bútorai stílusát. Van benne valami, bár a barokk jegyek szerintünk már inkább a csicsához állnak közelebb.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés