free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Laptop titkosügynököknek

Borsa         Címkék: ibm, kém, kishír, laptop, titkosügynök 0 hozzászólás

Ez a laptop első ránézésre egy kissé ósdi írógépnek tűnik, pedig többet tud, mint egy jól felszerelt iroda összes gépe együttvéve. Kötelező felszerelés titkosügynököknek.

Képzeljünk el egy titkosügynököt, akire szupertitkos adatokat bíztak. Nyomában ott lohol a gonosz ellenség, akik arra készülnek, hogy óvatlan pillanatokban belekukkantsanak laptopjába, adatokat lopjanak róla, és a nála lévő iratokat megszerezzék.

Nicolas Lehotzky
biztos sok James Bond filmet nézett, mert az amerikai dizájner igazi titkosügynököknek való laptopot tervezett. Az ő laptopjával ügynökünk is bármilyen problémára találna megoldást. A gép ránézésre visszafogott, elegáns, retrós, olyan, mint egy régi írógép. Ártatlan szerkentyűnek tűnik, de igazi értékei - akárcsak egy jó titkosügynöké - rejtve vannak. Nagyon is rejtve, biztonsági zár mögött.
 www.coroflot.com

 

A gép legfeltűnőbb furcsasága, a köralakú fém bigyó, ez ugyanis a laptop zárja. De nem akármilyen, egyben ujjlenyomat leolvasó is, és a laptop csak akkor nyílik, ha gazdája ujjlenyomatát érzékeli. A gépen lévő USB csatlakozók szintén láthatatlanok, nehogy titkosügynökünk ellenségei adatokat tudjanak lopni róla, de van benne beépített szkenner, fax és még iratmegsemmisítő is. Bármelyik titkosügynök megnyalná mind a tíz ujjlenyomatát ezt a szerkentyűt látva.

 

Kár, hogy még nem tudni, valóban elkezdik-e gyártani, mert a képen látható darab csak egy prototípus, amit a tervező az IBM-nek készített. Ami azért furcsa, mert az IBM 2004 óta nem gyárt személyi számítógépeket, hisz a PC részlegét felvásárolta a kínai Lenovo cég. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy titkos gyártelepen nem kezdi el legyártani a mindent tudó kém-ketyerét az IBM.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés