free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mariah Carey ruhatervezői versenye

Borsa         Címkék: kirakat, kishír, mariahcarey, ruhatervezés, verseny 0 hozzászólás

Mariay Carey ruhatervezői versenyt hirdetett, parfümje népszerűsítéséhez keresi a tökéletes ruhát. Szorítunk, hogy megtalálja, mert még sosem láttuk normális ruhában.

Mariah Carey-nek szüksége van egy új ruhára. Nem, sajnos nem arról van szó, hogy az énekesnő benézett a szekrényébe, és rájött, hogy csupa nevetséges gönc van benne, ezért most egy normálisat is szeretne. Csak egy újabb élelmes - természetesen jótékonykodással is egybekötött - kampányról van szó. Mariah Carey-nek ugyanis van egy Lucious Pink nevű parfümje (még sose szagoltuk, de, amikor beírtuk a böngészőbe, kiderült, hogy vibrátorokat is előszeretettel neveznek el így), aminek a népszerűsítéséhez okvetlen szüksége van egy vadi új pink színű ruhára. És elhatározta, hogy ezt pedig az ő rajongóival fogja megterveztetni.

www.brickfish.com

A győztesnek mindössze az lesz a nyereménye, hogy megvarrják az általa tervezett ruhát, méghozzá három példányban. Ebből egyet természetesen Mariah kap, a másikat elárverezik és a befolyó pénzt a mellrák elleni küzdelemre, a harmadikat meg megkapja a győztes. Ez is valami, de, ha a nyertes kéri, Mariah bizonyára ad neki autogrammot is.

A ruhatervezéshez egy nagyon buta programot is lehet használni, ahol egérkattintásokkal választhatunk három fazon közül, megadhatjuk, hogy a rózsaszín mely árnyalatában képzeljük el a hacukát, és rábiggyeszthetünk különböző primitív mintákat és díszítéseket is. Elnézve a programot és a vele készült beérkezett "pályaműveket", Mariah Carey parfümje kampányán sem fog túl kifinomult stílusban megjelenni. Ha, valaki úgy érzi, hogy ezeknél sokkal jobbat tud tervezni, még november 14-ig jelentkezhet a versenyre. De a fekete halálfejekkel és metálos stílussal nem érdemes próbálkozni, a rózsaszín ugyanis szigorúan kötelező.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés