free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Óriás nyúl az Alpokban

Borsa         Címkék: alpok, kishír, kötött, nyúl, tárgy 0 hozzászólás

Aki az olaszországi Artesina környékére téved, simán belefuthat egy 60 méteres nyúlba. Nem kell megijedni tőle, kötött és puha. Bár kicsit fura, hogy kilógnak a belei.

A Gelitin névre hallgató ausztriai művészcsoport igazán bájos műalkotással ajándékozta meg a világot. Tulajdonképpen már három éve fekszik alkotásuk egy Artesina nevű olasz város közelében, de mi csak most szereztünk róla tudomást. Pedig, ha arra járunk, tuti kiszúrjuk, mert nem kicsi, még műholdas fényképekről is látszik. Egy hatalmas halvány rózsaszín kötött nyúlról van szó, ami kezeit-lábait széttárva, hanyatt fekszik a földön.

www.mailonsunday.co.uk

Gülü szemeivel és bárgyú arckifejezésével nagyon bizalomgerjesztő egy állat, tulajdonképpen a művészeknek is - akik öt évig kötötték - az volt a célja, hogy egy szerethető óriásobjektumot helyezzenek el az Albokbeli vidéken, amit kedvükre birtokba vehetnek az emberek. Felmászhatnak rá, akár pihenhetnek és alhatnak is rajta. Az egyetlen furcsaság a nyúlon - leszámítva persze, hogy hatvan méter hosszú -, hogy a szíve, a belső szervei, és a belei kilógnak a hasából. Reméljük ez valami vicces művészi meggondolás eredménye és nem arról van szó, hogy ez a szimpatikus állat, valójában egy kinyúlt nyúl.

A nyúlnak egyébként jól kell bírnia a gyűrődést, mert 2025-ig lesz még az Alpokban. Ahhoz képest, hogy ki van téve a természet  viszontagságainak, három évesen még egész jó bőrben van. Ez nyilván köszönhető annak, hogy vízhatlan fonalból kötötték és szalmával tömték ki.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés