free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 meleg sapka-sál szett

Borsa         Címkék: hideg, kirakat, lista, sál, sapka 4 hozzászólás

Tudjuk, hogy a sapkák minden sérót tönkre vágnak, de inkább legyünk kócosak mint betegek. Zimankóban kötelező a meleg sál és a sapka. Borsastylist listája következik.

Eddig csak fenyegetőztünk a farkasordító hideggel, de mostanra már tapasztalhattuk is, hogy beköszöntött a zimankó. Ilyenkor már nem elég egy meleg kabát, muszáj sapkát és sálat is húzni, legalábbis akkor, ha el akarjuk kerülni a bajt,  ugye, mert az, hogy öltöztet, ebben az esetben másodlagos szempont. Most következzen olyan sapka és sál, amivel nyugodtan nekiindulhatunk az idei télnek. Nézegess sapkákat!


Sapka és sál szánkózáshoz - Aboriginal

A szánkózáshoz és egyéb téli sportokhoz meleg kötött sapka és sál dukál. És bár a szánkópályán kívül valószínűleg óvodásnak néznének minket ebben a bojtos sapkában, a szánkópályán egyáltalán nem baj, ha sapkánk és sálunk kellőképpen feltűnő, hasznos lehet, ha sporttársaink idejekorán észrevesznek minket. Ennek a szánkós sapkának nemcsak a színét, de vastagságát is szerettük,  kétrétegű, így egyrészt duplán melegíti a füleinket, másrészt pedig elég szoros ahhoz, hogy a menetszélben se essen le a fejünkről.


Barna kupaksapka - Chantall

A szorosan fejre simuló sapkák általában a sportos kategóriába tartoznak, a képen látható fazon azonban a kivétel, ugyanis moherfonalból készül, ami az egyik legdrágább fonalfajta. Ha moherből vagy angórából készült pulcsit, sapkát veszünk, mindig nézzük meg a címkéjét, és olyat válasszunk, amin megtaláljuk a bio feliratot. Ugyanis a biofarmokon tenyésztett angóra nyulaknak és kecskéknek nagy valószínűséggel nem kell évekig ketrecben szenvednie ahhoz, hogy szőrükből pulcsi készüljön. Az ilyen elegánsabb sapkákat bátran fel lehet dobni feltűnő brossokkal, még a kicsit feledésbe merült borostyánkővel is jól mutat.


Sapka és sál hólapátoláshoz - Jackpot and Cottonfield

Már nem kell sokat várnunk ahhoz, hogy az első hó leessen, mi pedig álmosan botorkáljunk el a hólapátig, hogy gondosan eltakarítsuk. Nemcsak hólapátoláshoz, de minden egyéb szabadtéri munkához is tökéletesen bevethető ez a szett, egyrészt a vastag dupla sapkában biztosan nem fog fázni a fejünk, másrészt a sál sem túl nagy, ezért nem fogja nyakmerevítőként megbénítani a fejünket. Nyugodtan hordható farmerrel és nagyjából bármilyen sportos szettel, viszont a mintájából fakadóan elegáns kosztümökhöz nem ajánljuk. Ha nem akarjuk szándékosan követni a nem túl kifinomult bölcsészkari divatot, a norvég mintát inkább ne kombináljuk szövetkabáttal.


Kötött svájci - MEXX

A svájci sapka nem újdonság, a hagyományos fazon ugyan gyapjúból készül, de a második világháború alatt alapanyag hiány miatt a kötni tudó nagymamák kifejlesztették a sapka kötött változatát. És mivel a kötött holmik idén ismét divatba jöttek, így nem csodálkozunk azon, hogy a sok pulóver és kardigán mellé beférkőztek a kötött svájcisapkák is. A fazon egyébként minden fejformához passzol, ugyanis a fejen tetszés szerint alakítható. Kerek fejűek hordják féloldalasan, akinek pedig hosszúkás az arcformája, az húzza hátra a fején és nyugodtan tűrje be alá a haját. A fehér sapkáknál még arra érdemes figyelni, hogy ha valakinek sárgás az arcbőre, akkor kerülje a vakítóan fehér sapkákat, helyette válasszon tojáshéj vagy bézs színű darabot.


Kockás - Tatuum

A kockás idén minden mennyiségben jöhet, a kupaksapka pedig az előrejelzések szerint még jó pár évig divatban lesz. Bár alapvetően sportos darabról van szó, mégis jól működik elegáns kabátokhoz is. Amire viszont érdemes figyelni az az, hogy a tudomány mai állása szerint még mindig nem találtak fel olyan kupaksapkát, ami nem teszi teljesen tönkre a frizurát. A duó azonban, a nem szokványos szabású sáltól lesz igazán különleges, ugyanis a megszokott körbetekerés helyett ezt a darabot egyszerűen csak össze kell gombolni, ez ugyan nem melegít annyira, mint a hagyományos fazonok, de elegánsabb szettekhez akár kendő helyett is használhatjuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés