free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szűk farmerben

Borsa         Címkék: divat, farmer, igen, kirakat, nem 2 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Van, akinek ez nagyon megy, de vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen

Nem

 

 

Kicsit borongós, őszi toalett ez, van benne valami fakó búskomorság, de azért nagyon szépen összeérő kompozíció, visszafogott, de kellőképpen elegáns is. A könnyű pulóver ezzel a lenge sállal, mint egy sóhajtás, a farmer koptatott sötétje a velúr, barna cipellővel pedig egyszerűen, szerényen emelik ki a fentiek eleganciáját, szóval nincs sok ragozni való ezen: könnyű, októberi szett, bárkinek, bármikorra. 

Egészen egyszerű, hétköznapi összeállítás, a felsőségekkel teljesen rendben is lennénk, az alsó blokkra azonban ráférne egy kis fazonigazítás. Az egészen szűk szárú farmer nem a legelőnyösebb választás ez esetben, hiába fekete, és természetesen X-lába vagy kis fölöslege bárkinek lehet, de kihangsúlyozni nem kötelesség ezt. Az övet egyáltalán nem szerettük, nem túl míves darab, és szerintünk el is üt a szereléstől - sajnos nem passzol semmihez: se a táskával, se a topánkával nem ér össze.
 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés