free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szőrmók csizma pasiknak

Borsa         Címkék: csizma, ford, kirakat, kishír, tom 0 hozzászólás

Van bajunk Tom Ford szőrmók csizmájával, nem is egy. Egyrészt pasik lábán nehezen képzeljük el, másrészt igazi szőrméből van, ami ugye alapból nem túl szimpatikus.

Tudjuk, hogy az eszkimó viseletre hasonlító bundás csizmák divatosak, de azért jobban szeretjük lányok lábán látni ezeket, mint pasikén, ezek a szőrmókok inkább cukik, mint férfiasak. Pedig Tom Ford kifejezetten férfiaknak szánta limitált szériás méregdrága szőrmecsizma kollekcióját. A kollekció darabjait még egy helyes eszkimó bácsin el tudnánk képzelni, de abból kiindulva, hogy Tom Ford tervezte, és öt-és kilencezer dollár közötti áron adja, prognosztizálható, hogy előbb fogjuk látni az Aspenben síelgető jappikon, mint a sakvidéki fókavadászokon.

www.luxist.com

A  forintban számolva milliós nagyságrendű árakból azt is hamar kikövetkeztettük, hogy ezek bizony nem műszőrméből készültek. Feltételeztük, hogy nagyon ritka állat bundájából, legalábbis jetiszőrből van, azért ilyen borsos az áruk. Kiderült, hogy a legdrágább típusok vidrából vannak, ami - legutóbbi állatkerti élménye alapján Borsamunkatárs bátran állítja - egy nagyon mókás, kedves és intelligens lény. És hiába van Magyarországon belőlük az átlagosnál jóval több, azért másutt, például Észak-Amerikában már sikerült durván megtizedelni őket. Egyes államokból már teljesen eltűntek, de a divat kedvéért úgy tűnik, továbbra is lehet őket pusztítani. Nem örülünk, hogy Tom Ford keze is benne van ebben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés