free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Három ruha, hat szerelés

Borsa         Címkék: harisnya, kiegészítő, kirakat, ruha, variáció 5 hozzászólás

Ha ragaszkodunk a megszokásokhoz, egysíkúvá válhat öltözködésünk. Pedig egy unalmas ruháról is kiderülhet, hogy izgalmas. A stylist variál: miniruhák hatféleképp.

Mindannyiunk szekrényében lapulnak olyan ruhák, amelyeket szeretünk ugyan, de kicsit unalmasnak tartjuk őket. Viszont nincs ötletünk, hogy mivel és hogyan kombináljuk úgy, hogy ne érezzük magunkat szürkének bennük. Ilyenkor van az, hogy a "ha már megvan" alapon az ilyen ruhákat évekig kizárólag ugyanazzal a harisnyával, vagy sállal próbáljuk feldobni, persze sikertelenül. Pedig megéri a megszokott variációkon változtatni. Most Borsastylist megmutatja, milyen praktikákkal tudjuk változatosan hordani az önmagában nem túl izgalmas ruháinkat. 

 

Ruha vagy pulóver

Ruha, sál, harisnya - New Yorker
Kristály nyaklánc, hosszú nyaklánc, barna táska - Furla
Csizma - Buffalo
Cipő - Converse
Nadrág, vastag karkötő - New Yorker
Karkötő - Thomas Sabo
Öv- MEXX

 

Az elmúlt szezonokban a hosszított pulcsik elöntöttek bennünket; a mintás darabok csak a vékony lányokon állnak jól, de egyszínű pulcsival bárki próbálkozhat. Amellett, hogy jól mutat, még praktikus is, hiszen a rövid pulóverekkel ellentétben ez tényleg melegíti a derekunkat, és így nagy eséllyel megúszhatunk egy felfázást. 

 Kombinálhatjuk csőszárú nadrággal, de akik fenék és combtájékon jobban el vannak eresztve, azok nyugodtan próbálják ki hagyományos, egyenes szárú farmerrel. Az ilyen minta nélküli kötött pulcsikat bátran fel lehet venni elegánsabb és sportosabb szettekhez egyaránt, mivel alapjába véve nincsen benne semmi különös. Viszont minden ruhatárban jól jönnek ilyen az ilyen "semmilyen" darabok, mert ezeket kedvünk szerint kombinálhatjuk.

Ha elegánsabb megjelentést szeretnénk, akkor a farmert cseréljük le vastag harisnyára, a tornacipőt pedig hosszú szárú bőrcsizmára. Ezt sem kell túlbonyolítani, egyszerűen csak nézzük meg, hogy pulcsi elég hosszú-e ahhoz, hogy miniruhaként funkcionáljon, viszont ez a megoldás tényleg csak vékony lábon mutat jól, ugyanis a testhez simuló pulcsi - vagyis ekkor már ruha - minden apró hibát megmutat és felnagyít.Mindenképpen vastag szálszövésű harisnyával hordjuk, mert ezek tényleg formálják az alakot és még az esetleges pocakot is lenyomják. A kiegészítőknél érdemes arra is figyelni, hogy ha a nyakláncunkon egy hatalmas csillogó medál díszeleg, akkor lehetőség szerint ne rontsuk el az összképet műanyag karkötővel vagy fülbevalóval.

Unalmas kötött ruha másképpen

Ruha, csizma, táska, zakó - MEXX
Harisnyák - New Yorker
Medálos nyaklánc, gyűrű - Thomas Sabo
Piros cipő - Buffalo
Rózsa kitűző - C&A
Piros nyaklánc - Tatum
Piros öv - MEXX

 

A kötött ruhák önmagukban nem túl izgalmasak, de ha valami már ovis korunkban is bevált, akkor miért mondanánk le róla, csak azért mert már rég elmúltunk 18 évesek. Ráadásul idén télen még a csapból is kötött ruhák folynak.Ismét egy olyan darab, ami önmagában nem egy forradalmi fazon, viszont pont ezért van vele szerencsénk. Munkába bátran felvehetjük kosztüm helyett, így az ing és a szoknya kivasalására szánt időt megspórolhatjuk, és beválthatjuk 20 perc alvásra. A ruha fölé vegyünk szűkített szabású zakót és már indulhatunk is, ha valaki pedig szeretné a zakót is kihagyni az vegyen fel hozzá nagyméretű kendőt.

Még izgalmasabb összeállítást kapunk, ha a vastag harisnyát lecseréljük csipkére, a csizmát pedig élénk színű tűsarkúra.Fontos, hogy a harisnya ne necc legyen, hanem csipke, nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a nagy lyukú sonkaháló harisnyák kimentek a divatból.

1. Három ruha, hat szerelés
2. Nem ugyanaz pepitábanLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés