free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Huszonegyedik századi alakformálás

Borsa         Címkék: alakformálás, fogyás, gépek, hyperminceur, szalon 0 hozzászólás

A feszesítés, a narancsbőr, a fogyás a legtöbb nőt érinti. Létezik egy koncepció, ami a huszonegyedik század legjobb fogyasztási módszereit egyesíti. Ez a Hyperminceur.

A Hyperminceur a huszonegyedik század legjobb fogyasztási technikáit - alakformáló, fogyasztó, narancsbőr eltávolító - ötvözi . A Hyperminceur franchise rendszert Claude Rodriguez hozta létre 2001-ben, a módszer lényege, hogy egy adott problémához optimalizálja a kilóban és a centiméterekben való fogyás mértékét és a legjobb, leghatékonyabb megoldást kínálja.

 

A  Hyperminceur alakformáló szalonban kapható kezelések jellegzetessége

Mindenekelőtt ingyenes állapot felmérést végeznek azoknál, akik először járnak a szalonban. Testsúlyt mérnek, felveszik a méreteket, ennek alapján egyénre szabott programot állítanak össze, ha szükséges, speciális étrenddel kiegészítve. Mielőtt a vendég döntene, egy kezelés alkalmával kipróbálhatja gépeket. A kezelések kiegészítéseként többfajta diétát, fogyókúrás program tervet ajánlanak, valamint minden egyes vendégnek felhívják a figyelmét arra, hogy a fogyás hatékonyságának növelése érdekében, hetente legalább kétszer, valamilyen aerob mozgást végezzenek legalább fél órán keresztül.

 Az alakformáló kezelés alatt, amennyiben a vendég a Hyperminceur által javasolt kúrát betartja, egy hónap alatt 4-5 kilogrammot veszít súlyából, illetve a centiméterekben mérhető fogyás, több ruhaméret lesz.

Gépek, kezelések
Alakformálás és narancsbőr kezelések


A kezelés három lényeges lépésből áll:
1. fogyás beindítása
2. helyi fogyasztás
3. Az elért eredmény stabilizálása

A fogyókúra 3 szakaszból áll

 

A fogyás előkészítő szakasza a kúra 20%-át teszi ki, amikor is megkezdik az átstrukturálást, ez ultrahang kezeléssel történik, ami a mélyrétegben lévő zsírszövetek fellazítását és a szervezetben lerakódott méreganyagok eltávolítását szolgálja.

A fogyasztó kezelés második fázisa a zsírszövetek elfogyasztása, ez teszi ki a kúra 60%-át, Cellu M6 géppel és mechanikus kezelésekkel összetörik a fellazított zsírszövetet, és folyékonnyá téve azt, a nyirokrendszeren keresztül eltávolítják. A kezelés ezen szakaszában nagyon fontos, hogy a vendég megfelelő mennyiségű folyadékot igyon, mert a méreganyagokat és a lerakódott zsírszövetet így hatékonyabban tudják a szervezetéből eltávolítani. 

 A fogyasztó kezelés harmadik szakasza a kúra 20%-a, ekkor stabilizálják az elért eredményt és feszesítik a bőrt és kötőszövetet izomstimulátorral és nyirokmasszázzsal. Az alakformálás folyamán a Hyperminceur munkatársai folyamatosan nyomon követik a kilóban és a centiméterekben elért fogyás mértékét, ha az nem megfelelő, a kúrát, illetve a vendéget megpróbálják a megfelelő irányba terelni. Nem titok, hogy a gépek nem misztikus eszközök: segítenek, de az igazi cél a gépek mellett az életmódban történő változás, és hogy vendégeink legalább kétszer egy héten csak magukkal tudjanak relaxált környezetben foglalkozni.

Gépek

CelluM6 - Cél: A narancsbőr és a zsírszövet összetörése.

A Cellu M6 gép a vákuum technikán alapulva a bőr alatti redők masszírozásával, a keringés javításával jelentősen segít a lerakódások megszűnésében és jelentősen javítja a narancsbőr állapotát is. A gép egy teljesen egyedi, kézi masszázzsal nem produkálható masszázst hajt végre, melynek hatását fokozza, hogy a masszázs intenzitását a vendég kívánságának megfelelően tudjuk állítani. A CelluM6 gép a szívóhatás és masszázs technikáján alapul. A géppel a bőr alatti redőket is el tudjuk érni, mert a vákuum szívóhatása és a masszázsfej mozgatása miatt felszabadítja és összetöri a lerakódott zsírszövetet. A bőr vérellátása helyreáll és ruganyossá válik. A CelluM6 a narancsbőr kezelésében nem ígéret, hanem bizonyosság! Ez a narancsbőr elleni kezelési mód, átalakítja a test kontúrjait és lehetővé teszi, hogy gyönyörű alakja legyen.

Ultrahang - Cél: A narancsbőr és lerakódott zsírpárnák folyékonnyá alakítása.

Ez a típusú kezelés valóban forradalmi a súlyfelesleg és a narancsbőr kezelésében. Az ultrahang az emberi fül számára nem érzékelhető frekvenciájú (30000 Hz ami 30000 vibrációt jelent másodpercenként). A zsírszövetet ezáltal vibrációnak és hőhatásnak teszik ki, melynek hatására, a zsírszövet szinte egy folyékony burokká alakul.

 Nyirokrendzser masszázs kompresszo terápiával - Cél: Folyékonnyá vált zsírszemcsék a nyirokrendszeren keresztül távozzanak.

A kompresszo terápiával végzett masszázs hatására a teljes test masszírozásával a felgyűlt salakanyag és méreganyag eltávozik a szervezetből. Ez a típusú masszázs az elfáradt nyirokrendszert stimulálja és segít a méreganyagok távozásában. A keringés javításával segít a "fáradt láb" jelenség kiküszöbölésében és a narancsbőr eltüntetésében is.

Elektro- stimulátor - Cél: Az izomzat fejlesztése feszesítés (has, fenék).

A fellazult bőr kezelésére szolgál. Használatakor izomstimulációs kezelést végeznek, azaz elektromos árammal stimulálják mozgásra az izmokat. Ez a passzív izomtorna - talán hihetetlen, de  négyórás izomtornának felel meg. Jótékony hatása van a kötőszövetekre, azok feszesítésére és segít a narancsbőr eltüntetésében is. A kezelésnek kétféle hatása van, amellett, hogy melegítő, és szövetstimuláló, ennek alapján hatékony eszköze a zsírégetésnek, ugyanakkor az izmokra gyakorolt hatása miatt is tagadhatatlanul jól alkalmazható a bőr feszesítésére.

 

Az Hyperminceur alakformáló szalon a Mammut II. Üzletház alsó szintjén, a -1-en található, honlapjuk pedig itt: www.hmm4.hu.

 

(X)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés