free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vastag combbal csizmában

Borsa         Címkék: csizma, kirakat, stylist, szakértő, szoknya 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Szia Daniella!

A napokban szereztem be egy új csizmát. Fekete, magas sarkú, térdig érő. A problémám az, hogy nem igazán tudom, hogy mivel viseljem. Farmernadrág betűrése nem vált be, elég szűk a csizma. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy comb és fenéktájon lenne mit lefaragni és a csőnacik, szűk szárúak elég furán mutatnak rajtam. Vagy nem találtam meg a megfelelőt. Szoknyával nagyon jól néz ki, de nem szeretném mindig avval hordani.

Köszönöm előre is, hogy meghallgattad a nagy horderejű problémámat!

Zuzmara

Kedves Zuzmara,

ha nem túl bumszli a csizmád orra, akkor nyugodtan hordd bő szárú nadrággal, ami vastag combra a legjobb az az egyenes szárú, élére vasalt nadrág. Viszont tudom, hogy állandóan ezt hordani az egyrészt unalmas, másrészt nem azért vesz az ember vagyonokért csizmát, hogy aztán gondosan eltakarja. Csak azért, mert vastag a combod, még nem kell lemondani a rövidnadrágokról; a legideálisabb választás, az élére vasalt nadrág rövid szárú testvére vagy az úgynevezett vadász nadrág, ez egészen a térdig bő szárú a térd résznél pedig egy pánttal, vagy patenttal lehet szabályozni a bőségét. Ehhez hasonló nadrágot hordanak osztrák barátaink is jódlizás közben. Az ilyen fazon vékonyítja a vádlit, és optikailag formálja a feneket. Ha nem vagy esküdt ellensége a masniknak, akkor próbálkozhatsz olyan fazonnal is aminek a szárbőségét a térdrésznél egy szalaggal lehet szabályozni, viszont ehhez a megoldáshoz szinte előírás a vékony vádli. Kombináld garbóval és vastag övvel, de inggel és zakóval is megállja a helyét. Az élére vasalt rövidnadrágot pedig hordd pontosan úgy, mintha hosszú szárú lenne. Ami még beválhat, ha a nadrágot a felsőrészed színével harmonizáló harisnyával kombinálod, nyugodtan próbálj ki harsányabb színeket. Nem kell félned, hogy az élénk árnyalatok vastagítani fogják a combodat, ugyanis a nadrágból kikandikáló pár centi pont arra hivatott, hogy elvonja a figyelmet a kisebb hibákról. A te esetedben azonban a a lehető legjobb megoldás a szoknya; ismerve a magyar nadrágkínálatot sokkal hamarabb akadsz rá egy tuti szoknyára, mint egy előnyös nadrágra. Amivel biztosan nem hibázol, azok a térdig érő körszoknyák, amiket nyugodt szívvel hordhatod színes harisnyával.

Remélem segítettem a probléma megoldásában.

Kitartást a keresgéléshez!

DaniellaLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés