free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Beyoncéből Tüzes Szása lett

Borsa         Címkék: beyoncé, énekes, kishír, név, púder 0 hozzászólás

A világhírű énekesnő, Beyoncé új dupla lemeze egy hónapon belül a piacra kerül, de nem a "B" betűnél kell keresni majd. Nevét ugyanis Sasha Fierce-re változtatta.

Nem is olyan régen, még a nevét sem tudtuk, csak "az egyik Destiny's Child-os lányként" emlegettük, de szólókarrierbe kezdett, és azóta mindenki tudja, hogy, ki is az a Beyoncé. Nos, úgy néz ki, hogy el lehet felejteni a nevet, helyette azt kell megjegyezni, hogy Sasha Fierce.  Ugyanis Beyoncé november közepén piacra kerülő dupla albumának már a címe is I am... Sasha Fierce lesz, mert, hogy Beyoncé színpadi és énekes énje ezentúl erre a névre hallgat.

www.salmon-schroeder.com

Nem egyedi ez a név változtatgatás, Prince Rogers Nelsonnak is volt már a neve Prince, vagy szerényen The Artist, de még egy szerelem-szimbólumnak nevezett jell is. Puff Daddy is néha P. Diddy, amúgy meg Sean Combs. Most Beyoncé is beáll a névváltoztatók sorába, méghozzá azért, mert a színpadon, illetve munka közben annyira megváltozik, hogy jobbnak látta, ha énjének ezt a részét máshogy is hívja.

"Sasha Fierce a vidám, érzéki, agresszív, szókimondó és csillogó énem, akkor válok ilyenné, amikor a színpadon vagyok"- mondta. A névválasztás is elég beszédes, a "fierce" szó angolul hevest, szenvedélyest jelent, de, hogy miért választotta a kissé szlávos beütésű Sasha keresztnevet hozzá, arra nincs tippünk. De, ha meghallgatjuk az új lemezt, lehet, hogy megvilágosodunk, mert Beyoncé - vagy Fierce, nem tudjuk, hogy épp melyikük nyilatkozott - az állította: " Az album az énemnek olyan részét fedi majd fel, amit csak azok láttak eddig, akik jól ismernek engem."Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés