free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Beyoncéből Tüzes Szása lett

Borsa         Címkék: beyoncé, énekes, kishír, név, púder 0 hozzászólás

A világhírű énekesnő, Beyoncé új dupla lemeze egy hónapon belül a piacra kerül, de nem a "B" betűnél kell keresni majd. Nevét ugyanis Sasha Fierce-re változtatta.

Nem is olyan régen, még a nevét sem tudtuk, csak "az egyik Destiny's Child-os lányként" emlegettük, de szólókarrierbe kezdett, és azóta mindenki tudja, hogy, ki is az a Beyoncé. Nos, úgy néz ki, hogy el lehet felejteni a nevet, helyette azt kell megjegyezni, hogy Sasha Fierce.  Ugyanis Beyoncé november közepén piacra kerülő dupla albumának már a címe is I am... Sasha Fierce lesz, mert, hogy Beyoncé színpadi és énekes énje ezentúl erre a névre hallgat.

www.salmon-schroeder.com

Nem egyedi ez a név változtatgatás, Prince Rogers Nelsonnak is volt már a neve Prince, vagy szerényen The Artist, de még egy szerelem-szimbólumnak nevezett jell is. Puff Daddy is néha P. Diddy, amúgy meg Sean Combs. Most Beyoncé is beáll a névváltoztatók sorába, méghozzá azért, mert a színpadon, illetve munka közben annyira megváltozik, hogy jobbnak látta, ha énjének ezt a részét máshogy is hívja.

"Sasha Fierce a vidám, érzéki, agresszív, szókimondó és csillogó énem, akkor válok ilyenné, amikor a színpadon vagyok"- mondta. A névválasztás is elég beszédes, a "fierce" szó angolul hevest, szenvedélyest jelent, de, hogy miért választotta a kissé szlávos beütésű Sasha keresztnevet hozzá, arra nincs tippünk. De, ha meghallgatjuk az új lemezt, lehet, hogy megvilágosodunk, mert Beyoncé - vagy Fierce, nem tudjuk, hogy épp melyikük nyilatkozott - az állította: " Az album az énemnek olyan részét fedi majd fel, amit csak azok láttak eddig, akik jól ismernek engem."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés