free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk 40 felett, színesben

-pészM-         Címkék: igen, ilyenekvagyunk, kirakat, nem, színes 0 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Van, akinek ez nagyon megy, de vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen

Nem

 

 

Hát, alanyunk a feje búbjától a cipője sarkáig példaértékű, mert a méltóságot az eleganciával, egyszersmind a lazasággal ilyen mesésen összehozni keveseknek sikerül. Tökéletes szabású és esésű a nadrág, a hossza kiváló, a könnyű halványszürke cipellő egyszerűen hibátlan alá, és mindezt megkoronázandó: a piros háromnegyedes ujjú felsőrész maga a pont az i-n. A dekoltázs nem merészebb a kelleténél, a frizura buja és tekintélyes, az ékszerezés pedig hangsúlyos és visszafogott egyszerre. Tanítani kéne.

 

Az égővörös kordbársony zakó a csipkés, mélybordó szoknyával már önmagában a felszisszenős kategória, és ezzel véletlenül sem arra célzunk, hogy egy nő bizonyos kor fölött csak fekete Chanelt hordjon, lásd a pozitív példa, egyszerűen mind az anyag-, mind a szín-, mind a fazonválasztásban ennél szigorúbb szabályoknak kéne mérvadónak lenni. A halványrózsaszín teli talpú pedig csak hab a tortán – ilyen jó adottságokkal egyszerűen bűn ilyen göncben csúfkodni, nem szabad, na.

 
Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés