free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 mellény

Borsa         Címkék: divat, ing, kirakat, lista, mellény 0 hozzászólás

A mellényről eddig a vendéglátóipar és a nagypapi jutott eszünkbe, mivel azonban idén igen menő kiegészítőnek számít, listába szedtük a legjobbakat. Ötös listába.

A mellények eddig egyet jelentettek a pincérek formaruhájának kötelező tartozékával, ha pedig a mellény szó hallatán nem a vendéglátóipar jutott eszünkbe, akkor bevillant egy kép a nagypapánkról. Az előzmények ismeretében már érthető, hogy a mellényeket az elmúlt években nem favorizáltuk sem mi, sem pedig a divattervezők, így aztán kicsit távolságtartóan szemléltük, amikor a boltok polcain újra feltűntek a rég elfeledett darabok. Az idén divatba jött darabok azonban nemcsak feldobják az unalmas ingeket és felsőrészeket, hanem kétség kívül praktikusak is. Az alábbi listában az öt legjobb mellényt találjátok meg. Szerintünk.

Kék vászon - Aboriginal

A képen látható mellény azoknak fog leginkább beválni, akik nem plasztikai sebész segítségével szeretnék megnövelni a mellük méretét. A csoda ugyan a levétel után elmúlik, de legalább napközben úgy érezhetjük, hogy 90-es a mellbőségünk. A mély, kerek kivágás és a gallér ugyanis optikailag nagyobbítják a mellet, ha pedig valaki még jobban fokozná az összhatást az akasszon a nyakába nagy medálos nyakláncot vagy hosszú gyöngysort. Bár a mellény alapvetően sportos anyagból készül, mindenféle gond nélkül kombinálhatjuk magas derekú ceruzaszoknyával vagy élére vasalt bőszárú nadrággal is.

Kockás gombos - C&A 

Ez a mellény azért nem maradhatott ki a felsorolásból, mert tényleg a nagypapánkat idézi. Bár a nagy mintákat telt keblű csajoknak nem szoktuk ajánlani, ez a mellény mégis játszik náluk, annyi kitétellel, hogy neki tabu begombolni. Vegyenek fel hozzá egy kerek kivágású felsőrészt, akasszanak a nyakukba egy hosszú nyakláncot és már mehetnek is, de tényleg ne gombolják be. Vékonyabb lányok nyugodtan kombinálhatják kötött ruhával vagy a vonalú felsőrésszel is, viszont ebben az esetben rájuk is vonatkozik a nem szabad begombolni szabály.

Lila barna - GAS 

Ez a mellény leginkább akkor mutat jól, ha a mély kivágást valamivel ellensúlyozzuk; szóba jöhet bármi, aminek a nyaka magasan záródik, de nagy pashmina sállal is jól mutat. Aki pedig szeretné halmozni az élvezeteket, az a garbó mellé vegyen fel hosszú, több soros nyakláncot is. Ez a mellény leginkább sportos szettekhez passzol, csőnadrággal és barna bokacsizmával nem lehet vele hibázni. A mély kivágás miatt viszont csak kismellű lányoknak előnyös, ugyanis a nagyobb mellek aránytalanul eltorzítják a kivágást, ha pedig ezt elkerülendő nagyobbat választunk, akkor már egyáltalán mutat jól.

Csíkos - New Yorker

Bár idén mindent elborítanak a kockák, azért még lehet találni egy-két csíkos darabot. A keresztben csíkos mellényekkel és pulcsikkal azonban jobb lesz vigyázni, ugyanis optikailag igencsak szélesíti a felsőtestet, ezért duci vagy nagymellű lányok jobb ha kerülik ezt mintát. Lehet ugyan találni olyan fazont is, ami nem előnytelen, de jobb nem próbálkozni. A másik, amire érdemes figyelni, hogy ha két ilyen élénk színből kötött mellényt választunk, akkor azt lehetőség szerint ne kombináljuk más harsány színnel. Vagy válasszunk semleges színeket vagy pedig a két alapszín valamelyikét.

Hagyományos fazon - Springfield

Ha valaki fanatikus nézője volt a Váratlan utazás című sorozatnak, akkor pontosan emlékszik rá, hogy Hetty néni egy ehhez nagyon hasonló darabban okította Aevonlai nebulóit. Ez a fazon nem új a nap alatt, annyira nem, hogy a huszadik század elején a magukat felvilágosultnak tartó nők szinte kötelezően hordtak ilyen mellényeket, ugyanis a férfias szabása miatt ezzel próbálták meg felhívni a figyelmet a nemek közti esélyegyenlőségre. Ez a darab optikailag vékonyítja a derekat, egyrészt mert derék alatt van elvágva, másrészt pedig a derékrészt külön kiemelték a tervezők. Nemcsak szűk, de bővebb szabású masculin inggel is tökéletesen megállja a helyét, viszont olyankor szigorúan tilos begombolni, de a legjobban magasított derekú ceruzaszoknyával mutat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés