free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: lila fehérnemű szett

Borsa         Címkék: cucckereső, fehérnemű, kirakat, lila, szett 0 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre valamilyen konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Most lila fehérneműket kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva megpróbáljuk megtalálni. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk. Ezen a héten, azok kedvéért, akik az alsónemű megválasztásánál is előnyben részesítik az aktuális divatszíneket, lila fehérnemű szettek után kutattunk. A basictől a randi-fehérneműig.

 

A Tezenis főleg basic fehérneműben erős, ezért náluk választottunk elsőnek. A képen a szivacsos melltartó, normál bugyi kombó látható, ugyanakkor megjegyezzük, hogy lilában kapható náluk szivacs nélküli és pánt nélküli melltartó, illetve tangabugyi is. Mivel a darabok külön-külön vásárolhatók meg, ezért ezekből az elemekből úgy rakjátok össze a szettet, ahogy nektek kényelmes.

 

 

Ugyanebben a boltban akasztottuk le ezt a csipkés, sárga szegéllyel díszített összeállítást is. Bár a ruhák esetében jelenleg nem divat a lilát sárgával kombinálni - mivel a sárga tavaly volt trendszín -, a fehérneműknél belefér. Főleg azoknak ajánljuk, akik szeretnek hétköznapra is csipkés alsóneműt hordani - viszont zavarja őket, ha annak mintázata átüt a ruhán, amit rávettek, - ez a  cucc ugyanis annyira sűrű csipkéből készült, hogy ilyesmitől nem kell tartani.

Árak: basic - melltartó: 3490 forint, bugyi: 990 forint; csipkés - melltartó: 3490 forint, bugyi: 1590 forint

 


A Women Secretben szintén két, említésre érdemes szettet találtunk. Az első egy tipikusan women sercetes, bohókás, tarka pöttyös összeállítás. A melltartó csak szivacsos verzióban kapható, a kétféle bugyi közül pedig azért választottuk hozzá a tangát, mert a másik opció, azaz a franciabugyi a kelleténél nagyobbacskára sikeredett. A másik itteni választottunk esetében viszont éppen, hogy a franciabugyi tűnt szimpatikusabbnak, itt ugyanis a kényelem nem megy a nőcisség rovására. Ugyanakkor árulnak ugyanilyen csipkével készült szivacs nélküli melltartót és tangabugyit is. Azt a nagy, rózsaszín masnit pedig adott esetben ügyesen le lehet róla vágni körömollóval.

Árak: pöttyös - melltartó: 5995 forint, 2995 bugyi: forint; csipkés - melltartó: 5995 forint, bugyi: 2995 forint

 

 
Az Intimissimiből való következő kiszemeltünk, ami kétségkívül csinos, nőies darab, viszont annyiban problémás, hogy a többféle csipkeréteg és a varrások bizony egy vékonyabb felsőrészen már átütnek, tehát ezt a szettet inkább csak vastagabb pulóver alá tudjátok viselni. Kapható szivacs nélküli változatban és franciabugyival is.

Ára: melltartó: 5490 forint, bugyi: 2690 forint

 Utolsó mai választottunk az Etamból való. Szexis, mélylila, fényes-csipkés kombináció, amolyan tipikus "ünneplős". Igényes kidolgozású, minőségi holmi, amiről csupán annyi negatívum mondható el, hogy bugyija nem éppen kényelmes. De hát valamit valamiért, ugye…
Ára: melltartó: 9890 forint, bugyi: 4490 forint
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés