free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Babaház koszból

Borsa         Címkék: babahzáz, kishír, művészet, porszívó, tárgy 0 hozzászólás

A babaház bájos játék, de egy művész megtalálta a módját, hogy elcsúfítsa őket. Persze nem kritizáljuk, végül is ez művészet. Babaházak a porzsákban talált koszból.

Maria Lopez egy Philadelphiában élő művész előszeretettel turkál a porszívók porzsákjában. Rájött, hogy az ott fellelhető tömbösödött, ragacsos kosz remekül felhasználható művészi célokra. Bár mondjuk, az sokak számára kérdéses lehet, hogy mitől művészet az, ha valaki fogja a porzsákot és annak tartalmát szépen ráragasztja játékboltokban kapható vidám, babaházak szerkezetére. Az eredmény mindenesetre elég ijesztő.

http://laotracasa.tripod.com

A művelet hatására ugyanis a bájos gyerekjátékokból mini kísértetlakok válnak. Azt nem tudjuk, hogy a művész a gyerekkor múlandóságát, vagy épp azt akarja -e ábrázolni, hogy egy nagy rakás szemét, az, amiben élünk, de azt elmondta, hogy a koszművészetet akkor kezdte el, amikor tipikus kortárs művész módjára bármilyen munkát elvállalt, csak hogy megéljen. Ő történetesen takarítást vállalt, így került közelebbi kapcsolatba a porszívóval.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés