free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Catherine Zeta Jones Kleopátra lesz

Borsa         Címkék: chaterinezetajones, kishír, kleopátra, púder 0 hozzászólás

Chatherine Zeta Jones Kleopátra lesz egy készülő musicalben. Ez még nem furcsa, hisz neki nem új a műfaj, viszont Steven Soderberghnek, a rendezőnek igen.

Catherine Zeta Jones már bizonyított a musical műfajában, amikor eljátszotta Velma szerepét a Chicago című filmben, ezért nem gondoljuk, hogy nehezére esne eljátszani Kleopátra szerepét egy készülő zenés filmben. Viszont a mozit  Steven Soderbergh Oscar-díjas rendező rendezte, aki eddig merőben más műfajú filmeket készített. Az Erin Brockovich, a Traffic, vagy a Che rendezőjétől meglepő, hogy musicalt rendez.

www.tvpredictions.com

Az pedig még meglepőbb, hogy a Kleopátra sztorit zenésíti meg, ráadásul nem is Egyiptomban, hanem Amerikában játszatja a történetet. További információink a Cleo munkacímen futó filmről, hogy háromdimenziós rock and roll musicalről van szó, valamint, hogy a huszas években fog játszódni. E kettő között érzünk némi ellentmondást ugyan, de a filmvásznon végülis bármi lehetséges. Az is lehet, hogy Zeta Jones majd Kleopátra kosztümben Elvis nótákat énekel és közben charlestont táncol.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés