free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk feketében, bőrben

Borsa         Címkék: bőr, fekete, igen, kirakat, nem 6 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Van, akinek ez nagyon megy, de vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen

Nem

 

 

Hát, valami új generációs menő, motoros filmet biztosan el lehetne adni ezzel a fotóval, a ferdén cipzárolt vad bőrdzseki, csatokkal, zsebekkel, a szűk nadrág és az ultranőies hegyes orrú csizma láttán biztosan szépen tudna csilingelni a kassza. Épp ez a kettősség fűszerezi meg leginkább a külsőt: a kúlmacsó maszkulin és a csinos, határozott nőiesség/finomság között egyensúlyoz a szerkó, meglehetősen ügyesen, és mi nagyon bírtuk ezt a fajta aránytartást és ‑érzéket. Gratula!

A vastag övvel átfont masszív bőrdzseki nem rossz, csak mintha rövid lenne. Már nem egyébként, hanem a választott darabokhoz. Valahogy furcsán rendezi át a testarányokat, és nem biztos, hogy a feltűnően koptatott farmernaci plusz sportcipellő duóhoz ez a leginkább testhezálló darab. Ez az ezüstcipő a feltűrt nadrágszár alatt amúgy sem a szívünk csücske, de ettől még lehetne ütősebb a szerelés, talán egy jobb nacival vagy egy hosszabb, más fazonú kabátkával lehetne tenni egy próbát.

 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés