free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ingyen üdítőt kapnak a Guns rajongók

Borsa         Címkék: drpepper, fogadalom, gunsn'roses, íz-i, kíshír 1 hozzászólás

A Dr Pepper gyártója ingyen üdítőt ígért a Guns N' Roses rajongóinak, ha a banda kiadja 1993 óta ígérgetett albumát. Nem hitték, hogy bekövetkezik, de tévedtek.

Axl Rose bandája, a Guns N' Roses már 15 éve hitegeti a rajongóit azzal, hogy ki fogja adni a Chinese Democracy című albumot. Időnként rejtélyes körülmények között felkerült egy-egy szám az albumról az Internetre, de a lemez csaknem akart elkészülni. Állítólag Axl maximalizmusa miatt. A Dr. Pepper üdítő gyártója sokakkal együtt úgy vélte, hogy a nagyérdemű soha az életben nem fogja hallani ezt az állítólagos albumot, ezért tett egy meggondolatlan fogadalmat. Azt ígérte, ha valaha piacra dobják az albumot, minden Guns rajongót megajándékoz egy doboz üdítővel.

www.gunsnroses.us, http://en.wikipedia.org, www.musicradar.com

"Soha nem gondoltuk, hogy valaha el jön ez a pillanat" - mondta Tony Jacobs szóvivő. De derekasan állják a szavukat és osztanak mindenkinek ingyen üdítőt, aki az album November 23-i megjelenését követő 24 órán belül regisztrál a gyártó veboldalán, hogy megkaphassa a kis kuponját.  A kupont hat hétig lehet beváltani. Valószínű, ezek után - ha már ilyen költségekbe veri magát a cég - Dr. Pepper is elvárja, hogy az albumon tényleg meglátszon, hogy 15 évig dolgoztak rajta.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés