free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk farmerszoknyában

Borsa         Címkék: divat, igennem, ilyenekvagyunk, kirakat, utcánláttuk 6 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni. 

JÁTÉK!

Nyerj személyre szabott alakformáló bérletet!

Itt lehet játszani, hajrá!


IGEN

NEM
A farmerminit, de mindenféle combmutogatós hacukát bizony az efféle lábakra álmodták, és éljenek is a lehetőséggel az ilyen adottságú, bátor versenyzők. Kiszemeltünk például egészen egyszerűt, visszafogottat álmodott a kacér darab mellé, de ezt olyan jó ízléssel tette, hogy érdemes megmutatni. A sötét, dupla gombsoros kabátka önmagában elég lenne az üdvösséghez, de ez a klasszul eltalált barna pár, a csizma és a táska viszonya még lendít is az összképen egy nagyot – amit kapunk: ábrándos-könnyű, bárhova felvehető, hétköznapi elegancia.

A bokacsizmás vitát egy előbbi duónál már lefutottuk, erre itt nem is térünk ki. És a magyarázkodós-bocsánatkérős nyafogásból is visszaveszünk, hogy túlsúly pro meg kontra, és hogy azt mennyire ildomos kitakarni. Ezt a zakót ennyire szűken mérni mindenesetre nem esztétikus. Feszül, reped, kikéredzkedik alóla a poci, és bár jó ötlet egy sállal lefedni az elülső részt, attól még a hossz, a bőség bizony elbírt volna plusz egy számot. A farmerszoknya nem rossz, így megfelelőbb kabátkával egész pofás is lehetne a szerelés.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés