free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Joaquin Phoenix nem játszik többé

Borsa         Címkék: film, joaquinphoenix, karrier, kishír, zene 0 hozzászólás

Joaquin Phoenix bejelentette, hogy visszavonul, de a 34 éves színész nem vonul nyugdíjba, csak másik karrierbe kezd. Mostantól a zenének él.

Jól nézzük meg magunknak Joaquin Phoenixet, a Two Lovers című filmben, ha majd nálunk is bemutatják, mert minden valószínűséggel utolsó filmszerepében láthatjuk ebben a moziban a 34 éves Puerto Rico-i születésű színészt. Nemrég ugyanis bejelentette, hogy visszavonul a színészi pályától, nem játszik többé.

www.entertainmentwallpaper.com

Elmondta, hogy a  továbbiakban a zenéléssel akar foglalkozni, ami eddig sem volt idegen számára, rendezett már videóklippeket és írt dalokat is. Egyik legsikeresebb szerepe is a zenéhez kapcsolódik. A nyughatatlanban olyan jól alakította Johnny Cash-t, hogy Oscarra jelölték. Nem először, hiszen a Gladiátorban nyújtott teljesítményéért is jelölték már Oscar-díjra, de akkor sem kapta meg. Nagyon úgy tűnik, hogy most már nem is fog Oscart kapni, hacsaknem összehoz egy jó kis filmzenét.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés