free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A legjobban kereső halott hírességek

Borsa         Címkék: forbes, gazdagok, halottak, híresek, pénz 0 hozzászólás

A gazdasági válság sokakat sújt, de van, akiknek most is jól megy. Pedig már nem is élnek. A Forbes magazin morbid listát állított össze a legjobban kereső halott hírességekről.

Legtöbbünket egy "sima" gazdasági válság is padlóra tesz, mások anyagi helyzetét az sem különösebben ingatja meg, hogy már nincsenek az élők sorában. A Forbes magazin egy mostani listája azt a 13 halott hírességet szedte össze, akiknek bevételei vetekszenek a jól kereső élőkével is.

 

JÁTÉK!

Nyerj személyre szabott alakformáló bérletet!

Itt lehet játszani, hajrá!A lista elején nem meglepő módon maga a Király áll. Elvis Presley, 52 millió dolláros keresetével még Madonna éves profitján is túl tesz. A zenei iparból ott van még a listán az 1980-ban meggyilkolt John Lennon, de a listán a színészek vannak túlsúlyban.

 

www.forbes.com

 

Olyan korán és tragikusan elhunyt klasszisok is szerepelnek rajta, mint James Dean, vagy Marilyn Monroe, de találkozhatunk az év elején rejtélyes körülmények között, gyógyszertúladagolásban meghalt Heath Ledgerrel, akinek örökösei a A sötét lovag bevételéből - amelyben Ledger zseniálisan alakítja Jockert  - becslések szerint 20 millió dollárt kaphattak, ezzel a halott színész a morbid lista bronzérmese. Szintén szerepel a listán, tizenegyedik helyezettként Paul Newman, aki bár már színészként nem tevékenykedett, de egyéb élelmiszeripari üzleteiből komoly bevétel származik. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés