free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk alul-fölül bundásban

Borsa         Címkék: igennem, ilyenekvagyunk, kirakat, utcánláttuk 7 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

JÁTÉK!

Nyerj személyre szabott alakformáló bérletet!

Itt lehet játszani, hajrá!


IGEN

NEM 

Mi ilyen pofás kiskabátot már régen láttunk, vagy csak annyira hibátlanul a viselőjére lett szabva, hogy ez vette az eszünk, mindenesetre nagyon, de nagyon vonzza a szemet, és nyilvánvalóan dominálja az öltözéket. Tüchtig, de elég rafinált darab egyszerre, mindenféle különleges megoldásokkal, még az a kis prém is olyan vonzó a nyakában – irigykedünk, ennyi. Az alá felkapott sötét, szűk farmer és a csajos magas sarkak méltó "alattvalói" a göncnek. Nem is akarunk fogást találni, nagyon szép ez, ahogy van.

Bundás csizmából jót és mindenhez passzolót választani tényleg nagy truváj, de hogy ez jelen esetben nem igazán sikerült, az is biztos. Szerintünk egyszerűen ronda darab ez, mit szépítsük: teli talp, vastag piszkosfehér bundacsík, lógók-lifegők mindenütt, de a pláne, hogy a hófehér nadrág még pluszban ki is emeli a drabális lábbelit, nincs hova rejtezni a világ szeme elől. Persze a színvilág sem túl harmonikus, ha egyben nézzük a szerelést (lásd táska, nadrág, kardigán), bár erről a csizma már a legkevésbé sem tehet.  

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés