free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tom Ford filmrendező lesz

Borsa         Címkék: divattervező, filmrendező, juliannemoore, tomford 0 hozzászólás

Tom Fordot eddig divatguruként ismertük, de nemsokára azt is megtudhatjuk, milyen filmrendező. Filmjének főszereplői Colin Firth és Julianne Moore lesznek.

Úgy tűnik, celebéknél kitört a pályamódosítási láz. Nem is olyan rég, Santana nyilatkozta, hogy hamarosan felcsap lelkipásztornak, majd Joaquin Phoenix lepte meg a filmvilágot nyilatkozatával, miszerint abba hagyja a színészkedést. 

 

JÁTÉK!

Nyerj személyre szabott alakformáló bérletet!

Itt lehet játszani, hajrá!

 

Nos, a filmművészet veszít egy tehetséges embert, de az is lehet, hogy most nyer egy újat. Tom Ford, a Gucci egykori kreatív igazgatója már három évvel ezelőtt alapított egy produkciós céget, és a jövő hónaptól állítólag elkezdi forgatni első filmjét Los Angelesben.

 

www.glaad.org


A mozi, annak a Christopher Isherwoodnak az A Single Man című könyvéből készül, akinek legismertebb munkája az Isten veled, Berlin novelláskötet, ami alapján a híres Bob Fosse rendezte musical, a Kabaré is készült. A Single Man egy meleg angol professzor története, akit majd Colin Firth  játszik a filmben, rajta kívül szerepel majd a moziban Julianne Moore és Matthew Goode is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés