free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Melltartópánt-tartó

Borsa         Címkék: fehérnemű, kishír, melltartó, pánt, púder 2 hozzászólás

Akinek elege van abból, hogy folyton a melltartópántját igazgatja, az vegyen Strappert. A melltartópántokat a hát közepén összecsíptető csat nem nagy találmány.

A helyes melltartó fazont nem könnyű megtalálni, erre a problémára nyújt most megoldást egy új találmány, a strapper. Az apró műanyag szerkentyű összekapcsolja a hátunk közepén a melltartó pántjait, ami ezáltal nem esik le vállunkról, nem lóg ki egy atléta, vagy más ujjatlan ruha alól. A weboldal tanúsága szerint a strapperrel "vége a folyamatos megalázó és idegesítő melltartópánt igazgatásnak". 

 

www.harrietcarter.com, www.thestrapper.com

Mondjuk mi nem éltük meg ezt a pánt-parát ilyen drámaian, főleg, hogy bármelyik boltban beszerezhető olyan melltartó, aminek a pántjai keresztezik egymást, vagy a hát közepén futnak. De elismerjük, hogy adódhatnak olyan alkalmak, amikor jól jöhet egy ilyen gyors megoldás. Főleg, hogy olcsóbb is, mint egy megfelelő fazonú melltartót venni. Ha darabonként vesszük a strappereket, úgy egy ezresre jön ki az áruk, de, ha a több strappert tartalmazó csomagokat választjuk, még jobban járunk. Két méretben és hét színben kapható, sőt még van Swarovski kristályos is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés