free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: télikabát

Borsa         Címkék: cucckereső, kabát, kirakat, ruha, télikabát 0 hozzászólás

Sorozatunkban mindig valamilyen konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a üzleteket, amíg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten télikabátokat kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

 

A szerkesztőségben vannak olyanok, akik egyáltalán nem várják azt, amikor búcsút kell mondaniuk a novemberi húsz fokoknak. Nem csupán azért, mert utálják a hideget, hanem azért is, mert akkor menthetetlenül beköszönt a télikabát-szezon és ennek következtében sivárabbá válik majd az utcakép. Utóbbit viszont azok a munkatársak is sajnálják, akik kifejezetten kedvelik a telet, a havat és nem riadnak meg a mínuszoktól sem. Na, de a szerkesztőségi magánvélemények nem ide tartoznak, vissza a kabátokhoz és a szolgáltatáshoz.

 

Szóval, mi is tudjuk, hogy az az egyszerű, fekete kabát mennyire praktikus, hogy majdnem mindenhez fel lehet venni és nem megy ki a divatból sem, így jövőre is jó lesz… Ezzel nincs is gond, valóban alapdarab, amiből tényleg érdemes tartani egyet a ruhatárunkban. Viszont! Az sem árt, ha nem tudjuk le ennyivel a télikabát témát, hanem beszerzünk még legalább egy - vagy ha megtehetjük, akkor inkább több - változatosabb darabot is és amikor lehet, akkor inkább ezeket hordjuk. Higgyétek el, sokat dob a közérzeten, ha az utcán nem jövünk folyton saját magunkkal szembe! A mai cucckeresőben ennek megfelelően változatos kinézetű télikabátokat kerestünk.

A Bershkában igen bőséges a felhozatal színes - de nem mintás - szövetkabátokból, főleg rövid, illetve háromnegyedes fazonokban. Mi ezúttal egy divatos lilát, illetve egy nagyon kellemes, türkizes árnyalatú zöldet választottunk, ugyanakkor megjegyezzük, hogy ezek a modellek illetve ezekhez nagyon hasonlók többféle színben is kaphatók.
Árak: lila: 9990 forint; zöld: 18 990 forint

 A Promodban szerintünk elsősorban télen érdemes vásárolni, ugyanis a kötöttáru mellett a másik nagy erősségük a kabátkínálat. Így van ez idén is, ráadásul a kabátokat jelenleg 30% engedménnyel árulják. Aki az előző bekezdésben mutatott színes darabokat túl komolytalannak találta, annak ajánljuk a most következő két modellt. Az A-vonalú, piros, óriáskockás kabát a katonás, duplasoros gombolással csinos, nőies darab, amit fel lehet venni akár egy színben harmonizáló farmer-pulóver összeállítással, de akár még egy elegáns kosztümmel is. Aki azért ragaszkodik a sima, fekete télikabáthoz, mert nem szívesen visel feltűnő színeket, azok figyelmét itt hívnánk fel, hogy divatba jöttek a maszkulin jellegű, szürkés-szálkás anyagokból készült női kabátok, mint például a képen látható modell. Az ilyen kabátokkal kiválóan kiváltható a fekete, méghozzá úgy, hogy a visszafogottság is megmarad.
Árak: piros kockás: 29 990 forint (- 30%); szürke: 26 990 forint (- 30%)

 Ezt a télikabátot akár anyu szekrényéből is bányászhattuk volna, de nem onnan való, hanem az Orsay-ból. Bár ez a márka inkább azoknak a bizonyos fekete szövetkabátoknak az árusításában jeleskedik, idén azért kihoztak pár érdekesebb modellt is, retró stílusban. A képen látható kabátot zöldes és lilás mintázattal is árulják.
Ára: 12 995 forint

 A Zarában idén egyelőre a szokottnál kissé haloványabbnak és unalmasabbnak tűnik a kabát-felhozatal. Ez alól kivételt csak a kockás kabátok jelentenek, amelyekből egészen sokfélét árulnak. Még színeseket is, bár azokért - a Váci utcai üzletben legalábbis - fel kell mozgólépcsőzni a második emeletre. Az általunk választott modell kategóriájában viszonylag konszolidáltabb, mégsem az a tucat darab. Ugyanakkor, aki ennél élénkebbet és feltűnőbbet szeretne, az is jó eséllyel találhat itt magának.
Ára: 18990 forint
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés