free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Élet a farmeren túl – átalakítottunk

Borsa         Címkék: átalakítás, farmer, jócsaj, kirakat, mini 3 hozzászólás

Ezen a héten egy olyan lányt alakítottunk át, akinek hosszú, formás lábai vannak, de kizárólag farmert visel. Borsastylist bemutatja hogyan lehet egy jó csajból jobb csaj!

Borsastylist ezen a héten ismét átalakított, most Zsanett esett áldozatául, aki megrögzött farmerhordó, és bár munkatársai minden létező alkalmat megragadnak arra, hogy felhívják a figyelmét a testi adottságaira, a bókok és a tippek süket fülekre találnak. Alanyunknak ugyanis hiába van tökéletes lába és hozzá 174 centis magassága, ő bizony szinte mindig farmert és sportcipőt hord. Az átalakításokkor az elsődleges szempont az szokott lenni, hogy az alany saját stílusát megtartva megtaláljuk a számára legelőnyösebb ruhákat, most azonban más szempontok diktáltak. A legfontosabb az volt, hogy Zsanettnek bebizonyítsuk, hogy van élet a farmeren túl is, és formás lábait ne hosszú virgácsoknak lássa, hanem igazi adománynak.

Platform cipőben és ceruzaszoknyában

Ez a szett nagyon távol áll Zsanett eredeti stílusától, de ezzel az összeállítással nem az volt a célunk, hogy a sportos ruháit azonnal kidobálja és elegánsabb cuccokra cserélje. A 15 centis sarokmagasság és csipkeharisnya igencsak idegen tőle, de egyetlen alkalmat sem akartunk kihagyni, hogy alanyunknak bebizonyítsuk, hogy tényleg jó csaj. Amikor saját farmerjét és sportcipőjét lecserélte a Borsastylist által összeválogatott ruhákra, még az egyébként bókokkal igen fukarul bánó férfikollégák sem tudták szó nélkül hagyni a változást. Az ő esetében nem kell arról beszélni, hogy mit kell eltakarni vagy kiemelni, ugyanis a 170 centi feletti testmagasság a kisebb hibákat fekete lyukként nyeli el, nála pedig nagyobb hibákat nem kell palástolni, mivel nincsenek. Egy szó mint száz, bármit felvehet amihez csak kedve van. Utáljuk is érte...

 


Nézz képeket az átalakításról!


A képen látható kabátnak az a különlegessége, hogy az alsó része kapcsokkal szabályozható, ami lehetővé teszi azt, hogy a hagyományos fazonú kabátot alul szűkített, hagyma fazonná alakítsuk. Ez a fazon leginkább fiús lányoknak áll jól, ugyanis kiemeli a csípőt és a lábakat, valamint vékonyítja a derekat. A hagyományos megoldáshoz körszoknya és nadrág is passzol, viszont ha a patentokat összepattintjuk, akkor a kabát mellé ceruzaszoknya dukál, ahhoz pedig tűsarkú. A platform cipők csak ránézésre kényelmetlenek, a megemelt talprész ugyanis még az egész napos viselésre is alkalmassá teszi, ugyanis a vékony talpú cipőkkel ellentétben itt nem fog elfáradni a lábunk már az első órában, aki pedig nem hisz Borsastylistnak, az nyugodtan bízhat szkeptikus Borsaképszerkesztőben, aki bár messziről kerüli a magas sarkú cipőket a platformokat mégsem utálja a helyből.

Farmer tűsarkúval

 

A farmert kosztüm helyett is nyugodtan fel lehet venni, ha tűsarkúval és muszlinblúzzal kombináljuk. Arra kell csak figyelni, hogy amíg a farmer hossza sportcipővel pont ideális, addig tűsarkúval már bokavillantós, ha pedig a magasabb sarkú cipőinkhez tökéletesen passzoló nadrágot tornacipővel kombináljuk, akkor nagyjából a második felvételkor rojtosra tapossuk a szárát. Tudjuk, hogy szájbarágósnak tűnik, de a szakadtra taposott nadrágszár tényleg nem szívderítő látvány, ha valaki mégsem szeretne több farmerre beruházni, az vegyen hosszabb szárú fazont és lapos cipő esetében, hajtsa fel. Arányos testalkatú lányok nyugodtan válasszanak szorosabb fazonú nadrágot, arra azonban figyelni kell, hogy az ilyen nadrágok felnagyítják a kisebb hibákat, ezért ha valakinek van egy kis pocakja vagy úszógumija, az jobb, ha bővebb felsővel kombinálja, vagy a szűk felsőrész fölé felvesz egy áttetsző blúzt.

 

 

A muszlinblúzokat nyugodtan lehet színben hozzá illő garbóval párosítani, bulizáshoz viszont illik a hosszú ujjú felsőrészt spagettipántosra cserélni. Az ilyen könnyű anyagból készült felsőrészeknél arra kell figyelni, hogy ne nagyon vegyünk fel hozzá olyan kiegészítőt, aminek az alkatrészei kihúzhatják az anyag szálát, ugyanis egy ilyen kis baki tönkreteheti a méregdrága felsőrészünket.

 

Miniben

 

Zsanett lábairól már ódákat zengtünk, a bokája vékony, a vádlija formás, a combja pedig pont olyan, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, ezért kár lenne nadrág alá rejteni. És mivel mintától és színtől függetlenül bármilyen harisnyát felvehet, hiba lenne csak feketét hordania.

 

 

Amint beköszönt a télikabátos időszak, mindenki bátran választhat a kabát színéhez harmonizáló harisnyát, arra viszont érdemes figyelni, hogy ha élénk színű a harisnya, akkor a szettet alkotó többi ruha színe ne legyen sok. Magyarra lefordítva, ha a kabát és a harisnya piros, a felsőrésznek visszafogott színűnek kell lennie. 


Szüleink nem véletlenül adtak ránk kötényruhát kiskorunkban, ugyanis a téli időszakban különösen fontos, hogy a derekunk ne fázzon meg, ugyanis ha valakinek volt már hasonló problémája az tudja, hogy átvészelni nem egy leányálom.

 

 

Ezért, ha valaki tutira akar menni, az télen válasszon kötényruhát, alá pedig vegyen kötött pulcsit. Akinek elég vékony a lába, az a ruhához passzoló csizmát feldobhatja lábszármelegítővel is, ez tényleg praktikus kiegészítő, de kizárólag olyan lányoknak alkalmas, akik nem túl alacsonyak, ugyanis igencsak összenyomhatja őket.

1. Élet a farmeren túl – átalakítottunk
2. Kötött ruhában és újból farmerbenLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés