free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk színesben

Borsa         Címkék: divat, igennem, ilyenekvagyunk, kirakat, utcánláttuk 3 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

JÁTÉK!

Nyerj személyre szabott alakformáló bérletet!

Itt lehet játszani, hajrá!


IGEN

NEMHiggye el a kedves Olvasó, ősztől tavaszig nemigen lát ilyet az utcán – a feketén, a fehéren és a szürkén kívül alig kéredzkedik fel más a hölgyekre ez idő tájt, úgyhogy kifogások, apróbb makulák ide vagy oda, mi tisztelettel adózunk az összeállítás előtt. Szépen összebólintanak a pirosak, a narancsszín kellemes, a lábak szépek, a frizura pedig igazán nőies, dús, vonzó. A barna kis együttes, meggyöngyözött gallérral annyira nem vadít minket, de még egyszer: megéri elnézőnek lenni, mert összességében nagyon jó hangulatú, elegáns, szemrevaló az öltözék. 

Egészen sűrű színorgia ez, nagyon tömény, hozzá a minták, az anyagok sokfélesége, meg még az a sötét kistáska az oldalon… A szándék mindenesetre dicséretes (derűs, harsány, színes kompozíció ebben a lecsoffadt búbánatos őszben), de valamit a semlegesekből akkor is be kell emelni, ha nem esik jól. Így van az egésznek egy ilyen bazári majmos, erőlködős és diszharmonikus felhangja, viszont ha a stílus- és színrengeteg vissza lenne fogva (pl. rózsaszínek el, másik kabát vagy szoknya, a garbón elgondolkodni), akkor szépen be lehetne ragyogni a seszínű novemberi nagyvárost.
 

 

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés