free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Heidi melltartóban tombol

Borsa         Címkék: cici, heidiklum, ráz, tombol, videójáték 0 hozzászólás

A Guitar Hero névre hallgató videójáték senkit nem hagy hidegen, még Heidi Klum is egészen lázba jön tőle. Melltartóban tombol, cicit és loboncot ráz. Zúzós és vagány.

A Guitar Hero egy olyan konzolos játék, ahol egy műanyag gitáron a megfelelő gombok nyomogatásával bármilyen nehéz rock számot profin lejátszhatunk, persze, ha eleget gyakorolunk. A játékról eddig az a kép élt, hogy zúzós és vagány, de Heidi Klumm bebizonyította, hogy szexi is.  Könnyen előfordulhat, hogy idén karácsonykor sok csaj  kap Guitar Hero-t  a pasijától. Egyrészt mert minden pasi megőrül azért, hogy ha csak egy játékgitár segítségével is, de rocksztárnak érezhesse magát, másrészt mert a játék új reklámja alapján valószínűleg alig várja, hogy barátnője is rákattanjon a "gitárhősre" és láthassa melltartóban tombolni a lakásban, ahogy Heidi Klum csinálja ebben a reklámban.

 

www.spike.com, http://justjared.buzznet.com

 

Heidi egy decensen berendezett lakás nappalijában, gitárral a kezében randalírozik a lakásban,  fehérneműben zokniban és egy férfi ingben, amit igen hamar le is dob magáról. Egyszerre cuki, szexi és vagány. Minden pasi álma. Akárcsak egy Guitar Hero.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés