free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Infantilis táskák Olaszországból

Borsa         Címkék: divat, infantilis, kirakat, olaszország, táska 1 hozzászólás

Nehéz eldönteni, hogy az olaszországi Carla Braccialini táskái fantáziadúsak, vagy infantilisak. Valószínűleg mindkettő. Óvodásoknak és gyereklelkű csajoknak ajánljuk.

Láttunk már furcsa alakú táskákat, például, olyat, amit magas sarkú cipővel kereszteztek, vagy olyat, ami egy agyat formáz, nem is beszélve az Eiffel-tornyosról, de valahogy mindegyik olyan bénának, gagyinak tűnik. Ezzel szemben az 1945-ben, Firenzében alapított cég mostani vezetőjének Carla Braccilianinak a táskái nagyon profi, igényes munkák. Nem lehet az sem véletlen, hogy még Vivienne Westwood is kooperál a céggel.

 

www.braccialini.it, www.stylelist.com 

A táskáik a legjobb anyagokból készülnek, mégis ötször meggondolnánk, hogy felvegyük-e őket. Mézeskalácsházikó, mozdony, matrijoska, vagy bagoly alakú táskákkal hat évesen bárki bájosan fest, de nem tanácsolnánk, hogy valaki egy ilyen táskával libbenjen be egy céges prezentációra, például. Na jó, a pávásnak lehet, hogy tényleg nem tudnánk ellenállni!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés