free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 óra ékszer helyett vagy mellé

Borsa         Címkék: dyrberg, furla, lista, misaki, óra 1 hozzászólás

A huszonegyedik században az óránknak nemcsak a időt kell mutatnia, lassan az is követelmény, hogy ékszerként funkcionáljon. Öt óra, ami túlmutat a pontos időn.

Az órák manapság már nem csupán azt a funkciót töltik be, hogy tájékoztassanak minket a pontos időről, sokszor ékszerként is hordjuk őket, ezért aztán különösen fontos, hogy a ruhatárunkhoz és stílusunkhoz megfelelő fazont válasszunk. Ötös listánkban van sok minden, órák abc sorrendben.

 

Türkizkék strasszos – Dyrberg Kern 7188

Ez az óra csak vastagabb csuklón áll jól, mert hiába elegáns a fazon és a kövek sem túl hivalkodóak, a türkizkék és a strasszok együtt nem mutatnak jól egy ropivékony csuklón. Vékony csuklón általában nem állnak jól a vastag órák. Ha valakinek még az órán található 20 strassz sem elég, az felvehet hozzá vékony, csillogós karkötőt, fehér vagy türkizkék színben. A fazonja miatt sportosabb szettekhez is felvehető, leginkább akkor, ha a cipőnk vagy a táskánk is türkizkék. Azért egy teljesen fekete, vagy sötétszürke ruhával is felvehetjük.

Vékony – Furla 7192

Hiába jönnek-mennek a különböző trendek, a hagyományos fazonok mindig a divatban maradnak. Ha valakinek a vékony, alig látható órák jönnek be, akkor számára ez lesz az ideális darab. Arra ugyan fel kell készülni, hogy a számlapot vagy csak sasszeműek vagy pedig nagyítóval a táskájukban rohangálók fogják látni. Ilyen vékony órák mellett nyugodtan elfér egy-két vékonyabb karkötő is a karon, de csak akkor ha színében és stílusában nem üt el az órától.


Karkötő óra – Furla 7195

A két legyet egy csapásra irányvonal követőinek fog beválni ez a darab, ugyanis karkötő és óra is egyben. Minden elegáns szettel jól mutat, ám a sportosabb összeállításokhoz sajnos nem fog passzolni. Akik viszont mindennap ugyanazt az órát hordják, azok válasszanak visszafogottabb, klasszikusabb fazont, ugyanis ezt az órát a színe és a rajta lógó medálok miatt nem vehetjük fel akármilyen összeállításhoz. Azért is érdemes végiggondolni, hogy mihez szeretnénk felvenni az óránkat, mert egy igazán jó minőségű darabnak megkérik az árát, és hiába van nálunk a szezon legszebb órája, ha csak az egyetlen piros kosztümünkkel tudjuk hordani.

Gyöngyös – Misaki 7190

Nálunk ez az igazi befutó, egyetlen hibája, hogy nincsenek rajta számok, ezért csak plusz-mínusz egy óra eltéréssel tudjuk róla megállapítani az időt. A fazon leginkább a fehér órához hasonlít - lent -, viszont a lekerekített vonalai és a gyöngyberakás miatt sokkal nőiesebb hatást kelt annál. A színe miatt nagyjából bármilyen más színű szettel kombinálhatjuk, és bár az óra szíját gyöngyök díszítik mégsem csak elegáns szettekkel hordhatjuk. A vastagabb szíjjal ugye jobb vigyázni, de ez az óra a vékonyodó bőrszíj miatt mégis minden csuklómérethez passzol.


Fehér bőr – Misaki 7191

Ilyen típusú órákat korábban kizárólag férfiaknak gyártottak, ugyanis nem igazán mondható sem kecsesnek sem pedig elegánsak. Azonban mióta a masculin irányzat betört a divatba, már nemcsak a kosztümök lettek öltönyszabásúak, de anőies órákat is felváltották a férfias fazonok. Ez az óra jóval kisebb ugyan, mint a pasiknak szánt darab, de más különbséget nem találunk. Arra viszont jobb lesz felkészülni, hogy a szokásos számok helyett (3,6,9,12) négy másikat emeltek ki a tervezők.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés