free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Változatok játszósruhára

Borsa         Címkék: játszósruha, kirakat, otthon, pamutruha, stylist 8 hozzászólás

Sokan a már elhasznált cicanadrágjaikat nevezik át otthoni játszóruhává, és aztán van pirulás ha váratlanul jön a vendég. Ne így legyen; csinos játszósruhák otthonra.

A különböző szappanoperák és filmek azzal etetnek minket, hogy egy igazi nő még otthon is tűsarkúban tipeg és a frissen vásárolt angóra pulcsijához mindenféle gondolkodás nélkül felveszi a gumikesztyűjét és nekilát a nagytakarításnak. Mi sem értjük, hogy a Lila akác köz Bree-je vagy Berényiék Zsuzsája, hogyan tud egész álló nap makulátban szettben takarítani, főzni és a gyerekek után rohangálni, nekünk mindenesetre nem megy. Sokan a már elhasznált, még az edzőteremben is cikinek számító melegítőiket vagy cicanadrágjaikat nevezik át otthoni játszóruhának, amivel nincs is baj, mert otthon a kényelem a lényeg, és a nap végére a tűsarkúból és a nylon harisnyából is bőven elég. De van úgy, hogy valami másra vágyunk, ami a kosztüm és a szakadt macinadrág között van valahol félúton, kényelmes és mégsem slampos. Borsastylist most ehhez ad tippeket.

 

Szürke ruhás szett

Ruha, papucs – Women Secret
Kardigán, nyaklánc – New Yorker

 

Barna ruhás szett

Ruha, nyaklánc – MEXX
Kardigán – C&A
Papucs – Women Secret

 

Nézegess játszósruha képeket!

 

A legegyszerűbb megoldás, ha pamutruhát(kép1) választunk, ezek ugyanis elég kényelmesek ahhoz, hogy ne feszengjünk benne egész nap. Ha pedig kicsit csinosabbak szeretnék lenni, akkor kombinálhatjuk nyaklánccal vagy sállal(kép2); ez a trükk azoknak is beválhat, akik otthon dolgoznak, és a "munkaruhájukat" szeretnék feldobni egy kicsit. Gyakori vendéglátóknak érdemes beruházni egy elegánsabb darabba is(kép3), ha mindezt turkálóban teszik, akkor több olyan ruhát is találnak fillérekért, amiben a mindig éhes és végtelenül kritikus vendégek sem találnak kivetnivalót. Ennél nagyobb felhajtásra csak akkor van szükség, ha az angol királynőt látjuk vendégül, egyébként teljesen felesleges kotélruhában lavírozni a poharakkal.

 

Csillagos ruhás szett

Ruha – New Yorker
Kardigán – Jackpot and Cottonfield
Nyaklánc – Sprignfield
Papucs – Women Secret

 

Szürke ruhás szett

Ruha, kardigán – MEXX
Cipő – Springfield
Sál – New Yorker

 

 

Az agyonmosott mackó felső helyett ruházzunk be egy nem túl kényes anyagból készült kardigánba(kép4), ami garantáltan bírni fogja a kiképzést. Fontos, hogy olyan fazont válasszunk, ami nem akadályoz minket a szabad mozgásban, ugyanis hiába áll jól nekünk a denevérujjas fazon, ha a kardigán ujja minden egyes alkalommal megmártózik a levesben vagy a felmosóvízben. Bármennyire is tetszik egy adott ruha, ha felpróbáljuk, és nem érezzük azt a bizonyos, mindig ezt szeretném hordani érzést, akkor jobb, ha nem vesszük meg. Az otthoni ruhákra korántsem érdemes akkora összeget költeni, mint az utcai ruhatárunkra, viszont a két ruhatár elemeit nem célszerű keverni, ugyanis a kivehetlen foltok igen bosszantóak tudnak lenni a kedvenc pólónkon. Borsastylist saját tapasztalatból tudja, hogy az igazi kalocsai paprikával főzött pörköltöt még a laboratóriumokban tesztelt mosóporok sem szedik ki a gyapjúpulcsiból és a méregdrága darabot a négy fal között hordani több mint luxus.

 

Farmeres szett

Nadrág, pulcsi, póló – New Yorker

 

Szürke ruhás szett

Ruha, kardigán – MEXX

 

 

Az otthoni ruháknál nem kell külön nyári és téli szettekben gondolkodni, egy rövid ujjú ruha ugyanúgy megállja a helyét akkor is, ha kint repkednek a mínuszok, csak pulóverrel és cicanadrággal kell kombinálni. Amire viszont érdemes figyelni, hogy lehetőleg legyen ruhán vagy felsőrészen zseb(kép5), ugyanis lakásban itt-ott elhagyott zsebkendővel és hajgumival néhány perc alatt a családunk idegeire mehetünk, ha azonban a dohányzóasztal és a fotel helyett a zsebünkbe pakolunk, elkerülhetjük a konfliktust.

Vannak olyanok, akik farmerben érzik jól magukat, és még otthon sem szeretnének megválni tőle. Játszósfarmernek keressenek olyan bővebb fazonú nadrágot, amiben kényelmesen tudnak mozogni, de nem esik le róluk, ugyanis hosszú távon az öv sem kényelmes.

 

Virágos nadrágos szett

Nadrág, nyaklánc, póló – Jackpot and Cottonfield
Kardigán – New Yorker
Cipő – Tommy Hilfiger

 

Fekete pamutnadrágos szett

Nadrág, pulcsi, póló, papucs – New Yorker

 

 

Akinek mégis lecsúszik a nadrágja, az kösse meg vékony szalaggal vagy válasszon olyan farmert, amihez a saját anyagából varrtak megkötőt(kép6). Sokan nem érzik elég kényelmesnek a farmert otthonra, ők válasszanak pamutnadrágot(kép7), a legkényelmesebbek az extra mély ülepű nadrágok(kép8), amelyek utcai hordásra nem alkalmasak, de lakásban tökéletesek.

1. Változatok játszósruhára
2. Cipők otthonraLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés