free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk miniben, csizmában

Borsa         Címkék: igennem, kirakat, mini, szoknya, utcánláttuk 8 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

JÁTÉK!

Nyerj személyre szabott alakformáló bérletet!

Itt lehet játszani, hajrá!


IGEN

NEM 

Menjünk föntről, mert ez a gyönyörű vörös lobonc alapjáraton rárak az egészre valami bájos, mesebeli pluszt – szerintünk innen gyakorlatilag művészet hibázni. A trendi lila sötétszürkéhez és feketéhez passzintása minimális rizikófaktorral bír, a csizma teljesen rendben, a kabátka könnyű és elegáns, a lábakon feszítő világosabb lila pedig szépen rámosolyog a sál sötétebb árnyalatára. Na ja: a nagy gyászszín-rajongást azért fel lehet dobni alkalomadtán ezzel-azzal, és mennyire megéri!

Ez a fajta csizmácska elég szélsőségesen megosztja a népet, egyeseknél téli alapdarab és szentség, másoknál tréfa és abszurdum – nem teszünk igazságot. Bármilyennek is lássuk, semmiképp sem áll össze ezzel a harisnyával, a miniszoknya kiskockás mintázatával és halványsárgás színével, a sötétkék kabáttal. Nem smakkol az egész. És végül is nagy kár, mert megint azt tudjuk csak idebiggyeszteni, hogy külön-külön egészen jók a darabok, de egyben szétesik az öltözék.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés