free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ránchalványítás botox nélkül

Borsa         Címkék: arckezelés, kemikáliák, nemhumbug, technológia 7 hozzászólás

A szépészeti arckezeléseket kritikus hozzáállással szemlélő Borsamunkatárs meghívást kapott egy új arckezelő készülék kipróbálására. Elment. Élménybeszámoló.

Az úgy történt, hogy a kemikáliákat, tartósítószereket, drasztikus szépészeti beavatkozásokat egyértelműen ellenző Borsamunkatárs meghívást kapott egy új arckezelő készülék ingyenes kipróbálására.  Miután munkatárs pont ráért, semmi dolga nem akadt, irányba vette a Mammut II. legalját és bár maximális harmóniában harmincpáréves ráncaival, de azok elhalványításának lehetőségét szem előtt tartva libbent be a szépségszalonba. Büszkén, kritikus hozzáállással felvértezve érkezett, hiszen sokat látott, sokat hallott munkatársban éppen csak egy hangyányit merült fel az eredményes arckezelés lehetősége, de ennek a hangyányinak és a gépnek, meg persze jó, a meghívásnak és nem utolsó sorban a kozmetikus lánynak köszönhet mindent. Persze szeretné megköszönni édesanyjának és édesapjának, akik taníttatták őt, testvéreinek, akik... - de ez egy másik cikk, úgyhogy térjünk vissza az arcgéphez.

 

 

Alig látható szemöldök húzogatása és kritikus távolságtartása rögtön a sarokba dobva, ahogy kedves kozmetikuslány - és ez itt most nem a reklám helye, teljesen helyes volt - beterelte a géphez, az ágyhoz, hogy feküdjön csak nyugodtan, "tessék, takaró, hogy ne fázzon", és helyezze magát tényleg kényelembe. Mindezt zökkenőmentesen, úgy, hogy még mindenkinek minden új volt. A gép a lánynak, a lány a gépnek, Borsamunkatárs mindkettőnek.

 

Munkatárs fektetve, betakarva, startra készen. Ez a különleges és teljes körű arcfiatalító rendszer az arc számára a 6 leghatásosabb arckezelő technológiát egyesíti - tudta meg betakart és lazításra kész Borsatag, aki ekkor már egy igazán finom arczselé hatását élvezte az arcán, amikor is elkezdődött a sejtszintű méregtelenítés. Ja, persze, sejtszintű - puffogott és már éppen felszedte volna magára az ajtóban elhagyott vitriolos magatartását, amikor is úgy döntött, nem kötözködik, nem kérdez, csak hallgat, figyel és végeredményt néz. Éppen ezért nem szólalt meg akkor sem, amikor elérkeztek az ultrahangos piezopeelingeléshez is. Mind előbbi, mind utóbbi igen kellemes érzéssel töltötte el nyugalomban lévő Borsamunkatársat, olyannyira, hogy már-már éppen elaludni készült, de hát mégis csak egy kedves invitálás volt, úgyhogy rendesen viselkedett, köszönjük is neki.

 

 

Na, szóval, a kis fejekkel történő masszírozás - ez nyilván nem helyes, de masszírozás volt, az tuti - nem csak eredményes - jó, hülye cikkíró, lelőtte a poént, de azért messze még a beteljesedés, lesz még infó, nem kevés – volt, hanem igazán kellemesen relaxáló is. Az elektro és ultrahang után jöttek a kozmetikai anyagok bevitele, és a lézeres arcmegújítás is, végezetül pedig egy igen finom nyirokmasszázs.

 

Kedves Borsaolvasóknak ez most nyilván furcsán hangzik, megfoghatatlan és távolságtartásra készteti őket, meg egy legyintésre, hogy "persze, ez is olyan humbug, mint a többi", de mivel ez nem egy pr-cikk, nem megrendelésre készült és még messziről sincs barátságban a fizetett reklámmal, őszinte rajongással teli sorok következnek.

 

 

Az, hogy Borsamunkatárs az alapos arckezelést követően nem hitte el, hogy 20 éves kora óta a két szemöldöke között meghúzódó igen erőteljes ránc - na ugye, itt visszaüt a kritika, a vitriol, meg a minden, látszik az rendesen… - szép finom vonal formájában volt jelen arcán, az egy dolog. De a sok hunyorgásnak köszönhetően kialakult -  jó, igen a kornak köszönhetően is - a szemráncok is halványultak, az arc egyéb területein lévők pedig eltűntek, így konkrétan nem jutott szóhoz. Többször nézett a tükörbe. Majd miután fürdős Mancit meghazudtoló módon sikongatott az örömtől, kapott egy kis teát is, hogy megnyugodjon. A hatás és a különbség akkora volt, hogy kedvestulajdonosasszony is leesett állal szemlélte a már ekkor csak csitrinek hívott Borsamunkatársat.

 

Borsamunkatárs csak egyetlen kezelésen vett részt, ám megtudta, hogy egymás után ötször kell menni, aztán jöhet az élvezet, elég egy év múlva újból kényeztetnie magát mindenkinek. Viszont azt is javasolják, hogy ha valaki kötelező megjelenésre megy, esküvőre, vagy fontos partira hívják, mindenképpen ugorjon be előtte egy negyvenperces kezelésre. Egy kezelés is látszik, Borsamunkatárs a példa. Hirdeti az igét.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés