free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Játszósruhák otthonra

kirakat@borsa.hu         Címkék: barátokközt, divat, játszósruha, otthon, szakértő 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Kedves Daniella!

Tegnap délután egy érdekes és talán mások számára is fontos kérdés fogalmazódott meg bennem, amit a férjem beszólása indított útjára.

Mi az egész rokonságommal együtt dolgozunk egy családi vállalkozásban, így a nap 24 órájában szinte folyton együtt vagyunk (hogy ez mennyire jó-rossz, na, ez egy másik kérdés…). Egyértelmű, hogy próbálunk csinosan, ízlésesen öltözködni a cégnél. (Ehhez sok segítséget, ötletet kapok tőled, amit próbálok hasznosítani, figyelembe venni. Még akkor is, ha piszkálódni szoktam az Ilyenek vagyunk rovatban.)

Szóval, tegnap délután a férjem rám nézett és ezt kérdezte: itthon miért nem vagy olyan csinos, mint délelőtt?

Bevallom, a döbbenet kiült a fejemre, mivel én itthon sem járok kinyúlt melegítő gatyában, pörkölt szaftos pólóban és otthonkában. Az itthoni ruhám általában kényelmes farmer és normális pólók, trikók, nyáron pamut ruhák. Én teljesen eltúlzottnak érzem a Barátok közt asszonykáinak otthoni szerkóit, nem hiszem el, hogy van nő, aki képes otthon is tűsarkúban tipegni, csiniben. Legalább is, ha maga végzi a háztartási feladatokat. Én szeretek sütni-főzni, nagy kertem van, amit magam tartok rendben, 3 gyerekről gondoskodom, ha kell, hozom-viszem őket.

Szóval, miben billegjünk otthon? Képeket is lehet?

Üdvözlettel: Ildikó

Kedves Ildikó,

 

nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy otthon nem az a legfontosabb, hogy csinosak legyünk, sokkal többet ér, ha nem feszengünk. Ha szereted a ruhákat, akkor válassz egy-két olyan darabot, amelyek csinosak és kényelmesek is egyben. A műszálas cuccokat próbáld meg elkerülni, ugyanis ezek egésznapos viselésre nem alkalmasak, ráadásul a bőrünk is könnyen tele lehet kiütéssel. A pólóruhák kényelmesek ugyan, de néha slampos benyomást kelthetnek, probálj vagy A-vonalú vagy derékban szabott ruhákat kereseni, amit ha éppen nem a kertben van dolgod, és a tészta gyúrással sem kell bajlódnod nyugodtan feldobhatod vékony nyaklánccal vagy sállal. A rohangálós papucsod pedig cseréld le házicipőre, de otthoni használatra kipróbálhatsz balerina cipőt is. Ha ennél részletesebb választ szeretnél kapni, akkor nézd meg a Változatok játszósruhára című cikkünket, ahol nemcsak tippeket, de a képeket is találsz.

Remélem tudtam segíteni,
Daniella

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés