free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk hosszú pulcsiban

Borsa         Címkék: divat, hibáink, igennem, összeállítás, utánláttuk 15 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

JÁTÉK!

Nyerj személyre szabott alakformáló bérletet!

Itt lehet játszani, hajrá!


IGEN

NEM

Pofonegyszerű, de pompás összeállítás ez. Ez a hosszú, leheletfinom, halványszürke pulóver a viselőjére lett öntve, nagyszerűen kihangsúlyozza a test vonalát, alatta az egészen sötétkék szűk nadrág nagyon jól érvényesül (és persze a hosszú, vékony lábak), de nyilván a matrózcsíkos csöpp sál az, ami az egész szett éke. Szóval valahogy ezt kéne ellesni: egy-egy megfelelő, domináns darab az egész hacukát fel tudja dobni, és különlegessé bírja tenni. A szerénység diadala – köszönjük.

Ez a halvány, bézs színű garbó valószínűleg egész csinos holmi lehet, jobb napokon. A bőszárú farmer plusz tornacipő kettőssel még semmi baj nincs, a laza, sportos vonalnak nagy divatja van manapság. Szerintünk a pufidzseki (vagy valami rokna) a bűnös, ami alól bánatosan lóg ki a jobb sorsra érdemes pulóver. Eleve nem kamázzuk annyira az efféle térfogatnövelő kabátokat, de ez az övvel ellátott kiadás nagy tévedés, úgy véljük, és nem tudjuk, mennyire kell nádszálnak lenni ahhoz, hogy ez jól álljon.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés