free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Imafülke

Borsa         Címkék: automata, kishír, modern, parkoló, telefonfülke 0 hozzászólás

Egy amerikai képzőművész a templomi térdeplőt keresztezte a telefonfülkével. Állítólag azért, mert párbeszédet akar indítani, méghozzá nem csupán az égiekkel.

Első ránézésre nyilvános telefonra vagy legfeljebb parkoló-automatára emlékeztető szerkezeteket állítottak fel néhány manhattani parkban, szeptemberben. Ezekből azonban sem telefonhívást indítani, sem parkolócédulát váltani nem lehet. Viszont, aki imádkozni szeretne, méghozzá nem csak diszkréten, magában, hanem oly módon, hogy azt lehetőleg minden arra járó észrevegye, az ennek segítségével megteheti.

 

www.dylanmortimer.com, www.textually.org 

Az imafülke egy modern művészeti alkotás, amit Dylan Mortimer, amerikai képzőművész tervezett. A fülkéket az Art in the Parks szabadtéri kiállítás-sorozat keretében állították fel. A megnyitón a művész a jelenlévő újságíróknak elárulta azt is, hogy voltaképpen mi volt a célja az imafülke megalkotásával. "Célom párbeszédet indítani egy olyan témáról, amit gyakran kerül vagy kezel cinikusan a kortárs művészvilág. A nyilvános információs rendszerek vizuális nyelvét hagyományos vallásos eszközökkel kombináltam: templomi térdeplővel, festett üveggel, stb. Igyekeztem egyensúlyt teremteni a humor és a komolyság, a szarkazmus és az őszinteség között, hogy ezzel utat nyissak egy olyan témához, melyet a legtöbbször nehéznek állítanak be."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés