free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: téli szoknya

Borsa         Címkék: ceruza, derék, sorozat, szoknya, szürke 2 hozzászólás

Sorozatunkban hétről-hétre egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten téli szoknyát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

 

Azt már leírtuk jó néhány cikkben, hogy az aktuális szezon egyik vezető trendszíne a szürke, mint ahogy azt is, hogy divatosak a szálkás szövetek és a kötött holmik. Ehhez hozzávettük azok igényeit, akik télen sem szeretnének kizárólag nadrágban járni és úgy döntöttünk, hogy ezen a héten szürke, téli szoknyákat fogunk keresni, méghozzá olyanokat, melyek elég elegánsak akár irodai viseletre is. Persze a szoknya attól még szoknya, tehát annak érdekében, hogy elkerüljétek a felfázást, vastag nejlon vagy kötött harisnyát ajánlunk a most következő darabokhoz is.

 

A Mangóban találtunk rá erre a háromszorosan is trendi szoknyára, ami a magas derék, a kötött cuccok és a szürke szövet divatját egyesíti, egyetlen darabon belül. Mindemellett még praktikus és kényelmes is, hiszen a vastag, kötött derékrész kiválóan melegít, miközben passzentosan simul a derék vonalára, de mégsem szorít. Lefelé aztán egyszerű, a test vonalát követő, de nem tapadós ceruzaszoknyában folytatódik a modell. Kiválóan alkalmas az unalmas, fekete irodistaszoknya kiváltására.
Ára: 13 995 forint

 

 

Az Orsay-ból való ez a világosszürke, A vonalú, térd alá érő szövetszoknya. Ez az a fazon, ami gyakorlatilag bárkinek jól áll és igen sokféle felsőrésszel kombinálható. Felvehetitek például blúzzal-zakóval, de akár egy vékonyabb pulóverrel, esetleg garbóval is. A fekete selyemszalag pedig bármikor becserélhető keskeny övre, ami máris másfajta karaktert ad a szoknyának.
Ára: 6495 forint

 

Akik a rövidebb szoknyafazont részesítik előnyben, azok számára ezt a Mexx-ben kapható szoknyát ajánljuk, ami ugyan nem kimondott mini, de térd fölött érő. Elég vastag szövetből készült, úgyhogy amennyire tud, annyira melegít is, ehhez viszont tényleg, fokozottan kötelező a hidegben a vastag harisnya. Mivel derékrész alatt apró behúzások díszítik, a vonalvezetése pedig bővülő, ezért széles csípővel rendelkező csajoknak sajnos nem előnyös.
Ára: 16 990 forint

 

 

A Promod - mint azt egy korábbi cikkben már megjegyeztük - kötöttáruban erős, ezért náluk mi mást, mint egy kötött szoknyát választottunk. Kellemes darab, amiben sem fázni, sem feszengeni nem fogtok, ráadásul kellően semleges ahhoz, hogy akár lazább, akár elegánsabb stílusú ruhadarabokkal kombináljátok.
Ára: 11 990 forint

Ez a Tatuumban fellelt szoknya kétségkívül jobb minőségű és némileg kifinomultabb kivitelezésű darab, mint a fentebb bemutatott Orsay-s modell. Szabását, hosszát, kombinálhatóságát tekintve viszont ugyanaz mondható el róla, ezért nem ismételnénk magunkat.
Ára: 13 390 forint

 

 

Mai utolsó kiszemeltünk ez a magas derekú, térd felett végződő, Benetton ceruzaszoknya. Nagyon nőcis darab, viszont csak vékony alkatú lányoknak áll jól, mivel meglehetősen szűk vonalvezetésű. Valamivel finomabb és vékonyabb anyagból készült, mint a fentebb bemutatott modellek, leginkább csak inggel vagy blúzzal mutat jól.
Ára: 10 790LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés