free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk fehér kabátban

Borsa         Címkék: hibák, igennem, láttuk, ötletek, utcán 8 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

 

IGEN

NEM

Ez az óriási gallér nagyon meggyőző, már-már divatlapok hasábjaira kéredzkedő, határozott darab. A kabát színe kicsit fáradt, nem az a vakító, messziről hivalkodó pucc-hófehér, azért bőven elég ahhoz, hogy némi ünnepi hangulatot lopjon a rovatba, jó előre. A szürke, térdig érő szoknya elegáns, ráadásul kényelmes holminak is tűnik, a csizma nőies, szerény. Semmi basáskodó, úrinős hivalkodás, a tekintélyes gallér egyedül viszi a hátán a boltot, de öröm ránézni. Bírtuk.

Nem hizlaljuk a csizmás vitát, nem szítjuk a tüzet – hagyjuk a fazont másra. A színe viszont megér egy misét, és nem azért, mert halvány leányrózsaszín, hanem mert semmivel nem képes összefogni a szerelést, nem kacsint rá semmire a ruházaton, a bundás fehér dzseki és az aranytáska legalábbis kevés az üdvösséghez, a színes kis hajpántot pedig észre se vettük… Kábé a farmer az egyetlen darab, amelyikkel ki vagyunk békülve. Nem nagy manőverek ezek igazán, kis figyelem, kis kontroll, kis minimál.
  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés