free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Díjnyertes csomagolások

Borsa         Címkék: csomagolások, díjnyertes, ital, parfüm, verseny 0 hozzászólás

Rengeteg termékre igaz, hogy azokat a csomagolás adja el. A Pentawards csomagolásdizájn-versenyen díjazottak, egyszerűbb kültakaróval is elkelnének.

A Pentawards egy csomagolásdizájn-verseny, amelyen a világ minden tájáról beküldött innovatív termékcsomagolási öltetek mérettetnek meg, ételek, italok, kozmetikai termékek, luxuscikkek és egyéb termékek kategóriákban. A pályamunkákat nemzetközi, szakmai zsűri bírálja el. A 2008-as verseny végeredményét a néhány nappal ezelőtt, Monacóban megrendezett díjátadón hozták nyilvánosságra.

 

www.thedieline.com
Nézd meg a csomagolásokat!

 

Italcsomagolás kategóriában aranyat nyert a Gloji üdítőital villanykörte alakú üvege, míg ezüstöt az Evian parfümsüvegre emlékeztető palackja, amit Christian Lacroix tervezett, de díjazták  a Norvég Tine Melk virágos tejesdobozait is. Az étel kategória egyik nyertese az ausztrál The Creative Method pin-up stílusú chipses zacskói lettek. Luxus kategóriában díjazták a Givenchy Ange Au Daemon parfümös üvegét. Az egyéb termékek kategóriában pedig többek között elismerést kaptak a Windows Vista csomagolásának megalkotói is.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés