free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Papírdivat

Borsa         Címkék: kiállítás, kirakat, kollekció, papír, retró 0 hozzászólás

Papírból készítettek retró stílusú ruhákat világhírű divattervezők, egy görög kulturális szervezet felhívására. A kollekcióból kiállítás nyílt. Sajnos nem nálunk.

A görög ATOPOS kulturális szervezet világhírű divattervezőket kért fel, hogy készítsenek retró stílusú ruhákat, papírból. Az ennek nyomán született munkákból októberben nyílt kiállítás, Luxemburgban.

 

A retró papírruha kollekcióhoz olyan tervezők járultak hozzá egy-egy ruhadarabbal, mint például John Galliano,  Martin Margiela, Gareth Pugh vagy Hugo Boss. De a világ legnagyobb filmgyártó vállalkozása, a Universal Stúdió is hozzátette a magáét a tárlat anyagához egy ruhával, melyen a filmgyár legnépszerűbb sztárjainak képmása díszít, az 1968-as évből.

 

www.mudam.lu, www.atopos.gr
Nézd meg a papírruhákat!

 

"A kiállítás bemutatja a papír használatát a modern divatban, a dizájntól kezdve a művészeten, hirdetéseken, képen és hangon át egészen a kifutóig, a jelenkor talán leginnovatívabb tervezőinek munkáin keresztül. Emellett hangsúlyozza a papírruhák tiszavirág életű, törékeny és költői természetét" - áll a tárlat szervezőinek állásfoglalásában.

 

A kollekció februárig marad a luxemburgi Mudam múzeumban, majd utazó kiállítás formájában tovább viszik az antwerpeni Mode-ba, később pedig Londonban és Athénban is látható lesz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés