free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vissza a babaházba!

Borsa         Címkék: babaház, barbie, dizájnernő, gyerekkor, ház 0 hozzászólás

Egy holland dizájnernő lehetőséget ad arra, hogy valóra válthassuk egy gyerekkori álmunkat. Legalábbis, ha álmodoztunk valaha arról, hogy egy babaházban élünk.

Aki kislány korában rendelkezett valamilyen babaházzal - a mostani huszonéves generáció esetében ez már inkább csuparózsaszín Barbie-ház lehetett - és kellően sokat nézte Kalán néni kalandjait is, annak bizonyára megfordult a fejében akkoriban, hogy milyen lenne varázslatos módon összezsugorodni akkorára, hogy a babaházban élhessen.

 

www.trendhunter.com

 

Nos, ehhez már sem varázslat, sem zsugorodás nem szükséges. Egy holland dizájnernő, Tineke Beunders ugyanis életnagyságú méretre ültetett át néhány klasszikus babaházi bútort és jellemző használati tárgyat. "Amikor kicsi voltam, tárgyakat készítettem a babáimnak. Ezekkel a tárgyakkal és a babákkal pedig történeteket kreáltam. Szokásos, mindennapi történeteket. Ma már ezek a történetek különleges emlékeknek számítanak. És ezek az emlékek újból a hétköznapi életünk részeivé válhatnak. Amikor használod ezeket a tárgyakat a mindennapokban, segítenek álmodozni" - olvasható a bútorokhoz mellékelt filozófia a tervezőnő honlapján.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés