free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 bross kabátra is

Borsa         Címkék: bross, kitűző, lista, régimódi, zakó 1 hozzászólás

Nem minden bross unalmas és régimódi, ráadásul idén már nemcsak a zakónkat vagy kabátunkat díszítheti. Öt bross a hazai kínálatból, amelyek többfunkciósak.

Ha a kiegészítőket vizsgáljuk, a brossok és kitűzők igencsak a perifériára szorultak, ugyanis sokan azt hiszik, hogy a Guldenburgok örökösein kívül már senki más nem hord hasonló ékszert, sokan cikinek és ódivatúnak tartják. Pedig egy jól kiválasztott bross még az egyébként unalmas télikabátunkat is feldobhatja, remélem mindenki sejti, hogy nem a "Hello Kitty-s" és az "I hate my life" feliratos borzalmakról beszélünk. Jöjjön öt olyan bross, ami szinte mindenhez passzol és télikabátunkon is jól mutat. (Érdemes tudni, hogy ugyan lehet szép és igényes kitűzőket találni, de nem egyszerű feladat, ugyanis kereslet hiányában a boltokban gondosan el vannak rejtve, ha egyáltalán tartanak ilyen kiegészítőket.)


Madaras – C&A


Ez a darab kísértetiesen emlékeztet a kilencvenes évek egyik legnagyobb szégyenfoltjára – legalábbis, ami a divatot illeti – a válltömés rögzítő biztostűre, azonban nehogy valaki úgy hordja, mint ahogy azt a '92-es Ez a divatban látta. Egyszer és mindenkorra meg kell tanulni, a válltömést vagy bevarrjuk a ruhába, vagy egyáltalán nem használjuk, átmeneti megoldás nincs. Ez a darab egyébként nemcsak kabátokon, de kötött kardigánokon vagy poncsókon is jól mutat, arra viszont figyelni kell, hogy lógós alkatrészek könnyen kihúzhatják a fonalat kötött holmikból.


Barna virág – C&A


Jó, tudjuk, hogy a barna virág nem szépségdíjas, de lássuk be, hogy egy farmer vagy kordkabát egyszerűen nem mutat jól Swarovski kristályokkal kirakott brossal, legalábbis akkor nem, ha a kabáthoz farmert húzunk és megviselt tornacipőt. Akinek pedig szakadt már ki egy óvatlan pillanatban a kedvenc kabátja, az mindent megtesz azért, hogy orvosolja a problémát, és bár nagyon szerettük kiskorunkban a kiskutyás felvarrható folttakarókat azt már bizonyos kor felett nem vethetjük be. Helyette maradnak az átmenti megoldások, mint a képen látható kitűző, ami elég nagy ahhoz, hogy elfedje az kis lyukat, de mégsem borítja be a fél mellkasunkat.


Barna köves – Furla


A fazonja és a színe is a hőskorra emlékeztető borostyán kitűzőket idézi, a különbség szinte csak annyi, hogy optikai tuningként nincs benne megkövesedett hangya, ami különösen az állatbarátoknak jó hír. Az ilyen feltűnő kitűzőket egyébként nem csak a kabátunkon érdemes hordani, ha valakinek a költségvetésébe belefér, hogy egyszerre kettőt vegyen belőle, az nyugodtan dekorálhatja vele a vászonbalerináját is. De selyemsálon és inggalléron is jól mutat, ám csak akkor, ha a többi kiegészítő anyagában harmonizál a brossal.


Bőr kristállyal – Furla


Csak azért, mert a kabátunk nem fekete, még simán feldobhatjuk egy kitűzővel. Ha valaki igazán precíz, akkor a táskának a bross alapanyagához hasonló bőrből készült darabot választ, de az sem baj, ha a kabát helyett a táskán virít. Egyetlen dologra kell vigyázni, hogy a kitűzőket csak vászonból vagy fonalból készült ruhákra, táskára, esetleg cipőkre szabad feltenni, ugyanis a szitává szurkált darabokkal nemcsak az a baj, hogy rondák, de az élettartamuk is jelentősen csökken.


Kristállyal kirakott – Thomas Sabo


Ha nagyon keresgélnék, akkor valószínűleg a brit koronaékszerek között is találnák hasonló brosst, aminek az árából vígan vehetnénk egy háromszintes családi házat. Ezt a darabot ugyan nem gyémántok díszítik, viszont a cirkónia kövek csiszolásának köszönhetően legalább úgy csillog, mintha brillekkel lenne kirakva. Jól mutat az örök klasszikusnak számító svájci sapkán is, de elegáns blúzzal, sőt estélyivel is nyugodtan hordható. Aki pedig az eklektikus stílus elszánt követője, az próbálja meg feltűzni pamutpólóra.
Nézd meg a brossokat!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés