free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Adidas angyalszárnyakon

Borsa         Címkék: adidas, frakk, jeremyscott, kapucnis, kishír 0 hozzászólás

Jeremy Scott, az Adidas számára készült, új kollekcióját saját barátai ihlették, akik nem párducok, angyalok vagy elegáns főpincérek. Csak popsztárok.

Nemrégiben, Párizsban mutatták be Jeremy Scott az Adidas számára készült, legújabb kollekcióját. Többek között zsabós, flitteres, valamint - hátul decensen lelógó farkincával ellátott - párducmintás melegítő és angyalszárnyas sportcipő is helyet kapott az amerikai divattervező, mondjuk úgy, meglehetősen egyedi kollekciójában.

A csúcsdarab szerintünk a frakk és a kapucnis melegítőfelső keresztezéséből létrejött holmi. A bemutató kapcsán Scott a következőképp nyilatkozott a WWD magazinnak: "Igazán elgondolkodtam azon, hogy mik azok a dolgok, amiket a barátaim viselni akarnának" - majd pedig így folytatta: "Sok barátom popsztár."

http://hypebeast.com


Nézegess új adidas cuccokat!

Nos, ez sok mindent megmagyaráz. Ahogy az is, hogy a ruhadarabok elsősorban a tizenéves korosztályt célozzák, azok árai viszont a szülők pénztárcáját, tekintve hogy egy-egy darab ára 120 és 250 dollár között lesz. A kollekció február elsején kerül az amerikai Adidas márkaboltokba.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés