free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk kockás kabátban

-PészM-         Címkék: adottságaink, igennem, ilyenekvagyunk, láttuk, utcán 13 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni és elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGEN
NEM


Végre, végre: a zombiballonok meg a csiricsáré bundások és arctalan semmilyenek rengetegéből sikerült kihalászni egy ötletesebb kreatúrát. Dobban a szív. Már ez a világos rozsdabarna garbó a színben hozzáérő táskával üdítő és bátor, de a fekete-szürke, kockás-kötős nagy galléros kabáttal házasítva valami vibráló kontraszt és kellemes harmónia jellemzi egyszerre az öltözéket. A szűk, sötét farmer nagyon dögös, a csizma sötétebb barnáját pedig lehet, hogy újragondolnánk, de ettől még jelesre vizsgázott nálunk a kisasszony.A kabátkával szemben semmilyen rosszalló jelző nem áll meg a lábán, kellemes, szemrevaló, jó színkombinációjú darab. De a bojtozott fehér sál, piros mini, színes-mintás táska és csatos csizma alkotta kísérő udvartartás valahogy nem fér össze vele, kicsit szedett-vedett és barátságtalan lesz tőle a külcsín – szóval érdemes lenne a meghatározóbb darabok színeihez jobban ragaszkodni, hogy össze-, ne pedig széttartó legyen az összegész. A cél: koncentráltabban, kritikusabban szemlézni az otthoni kínálatot, és csak a megfelelőket összeereszteni. 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés